Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Yessir, Michael Bay er kongen af fed action. Basta.

Og nu åbner kongen igen for action-kassen med den nye høj-oktan film “Ambulance”, der lander i de danske biografer den 24. marts.

Ja, det er lige om lidt, og her i artiklen kigger vi nærmere på, hvad der venter i det højeksplosive brag af en film, der er en af de mest ventede actionfilm i 2022.

Vi starter lige med traileren, og du kan se meget mere om filmen LIGE HER.

Baseret på dansk film

Michael Bays nye film er faktisk en remake af den danske film “Ambulance” fra 2005 med Paw Henriksen og Thomas Bo Larsen. Her er der så lige skruet gevaldigt op for budgettet i ægte Hollywood-stil, selvfølgelig.

Det betyder, at der har været råd til at smide Jake Gyllenhaal på rollelisten, hvor han får følgeskab af Eiza González og Yahya Abdul-Mateen, mens Michael Bay heller ikke har sparet på de pyrotekniske effekter eller stunt-teamets muligheder for at banke kreative idéer på tegnebrættet for at få så meget action som muligt med i Los Angeles scenerne.

Ja, det er jo action-instruktørens varemærke, og han leverer hver evig eneste gang.

I Ambulance følger vi krigsveteranen Will Sharp (spillet af Yahya Abdul-Mateen), der desperat leder efter hurtige penge til at dække sin kones hospitalsregninger. Løsningen finder han hos sin adoptivbror Danny, som, udover at være en skør type, også er en berygtet vaneforbryder.

Danny har nemlig en idé til den perfekte forbrydelse – det største bankrøveri nogensinde i Los Angeles med et udbytte på hele 32 millioner dollars. I hvert fald i teorien, for i praksis går det ikke helt efter planen. De to brødre ender med at kapre en ambulance med en såret betjent, og så gælder det ellers om at flygte fra hele L.A.'s politistyrke.

Yessir, det er et genialt fundament for fed action, og med Michael Bay i instruktørstolen kan du godt forberede dig på at blive blæst bagover med store eksplosioner, biljagter og hurtige one-liners.

Præcis som en god actionfilm skal være. Så hvis du leder efter en vild tur i biffen med gutterne, er “Ambulance” det oplagte valg.

Michael Bay er tilbage med nyt actionbrag


Se andre seje sager om: