SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED WAOO

Er du blevet vant til at misse de vigtige kampe på TV? Måske har du slet ikke kanalen, eller måske falder kampen på et ubelejligt tidspunkt. Heldigvis behøver du ikke længere at gå glip af din yndlingskamp. Waoo’s Web TV-abonnement er nemlig et web-baseret TV-abonnement, hvor du altid kan streame sport og TV direkte til din computer eller smartphone.

Stream sport når som helst og hvor som helst

Når du har et web-baseret TV-abonnement, har du altid adgang til dine ønskede TV-kanaler. Din computer eller smartphone fungerer derfor som et transportabelt TV, hvor du altid kan streame nøjagtig den kanal, du har lyst til. Du kan derfor streame sport med et enkelt klik fra sengen, køkkenet eller kontoret. Det eneste du skal bruge er en internetforbindelse. Derfor kan du også sagtens bruge din mobildata og se kampen uden for hjemmet.

Abonnementet kommer med en tilhørende app, så du til hver en tid også kan caste og se Web-TV direkte på din TV-skærm i stuen eller på værelset. Alt du behøver er Chromecast eller Apple TV. På denne måde kan dit Web-TV-abonnement fungere ligesom et traditionelt TV-abonnement.

Adgang til alle dine yndlingskanaler

En af de største forskelle på at have Web-TV og på et traditionel TV-abonnement er, at du med Web-TV har adgang til en kanalbutik. Det betyder, at du altid kan tilkøbe TV-kanaler med et par enkelte klik og træder i effekt med det samme. Samtidig kan du også afmelde dine kanaler nemt igen. På denne måde, kan du tilmelde og afmelde en kanal, hvis du for eksempel kun skal bruge kanalen til at se et par enkelte kampe eller følge med i en serie.

Få flere fordele med Web-TV

Når du bruger din computer, tablet eller telefon til at se TV, får du også andre fordelagtige funktioner. Med Waoo Web-TV har du nemlig mulighed for at pause og spole i dine yndlingsprogrammer. Du kan også optage kampen, hvis du skal se den med vennerne på et senere tidspunkt.

Hvis du skal på ferie i EU, kan du også tage dit Web-TV-abonnement med. Her skal du på samme måde som i Danmark også benytte dig af enten mobildata eller en WiFi-forbindelse. Så kan du slå dig ned på hotelværelset eller ved poolen og streame lige de kampe, du ellers ville være gået glip af.

Se TV i bedste kvalitet

For at få adgang til Web-TV, skal du have en fibernetforbindelse fra Waoo. Via fiberbredbånd er du altid sikret en knivskarp kvalitet uden forsinkelser ved streaming af sport. En fiberforbindelse er nemlig den eneste forbindelse, som kan garantere dig en hurtig nok hastighed og høje billedkvalitet.

Se andre seje sager om: