Det kan da godt være, at danske Zenvo ikke har været videre heldig med deres første forsøg udi superbilens ædle kunst – en brændende bil på Top Gear er jo ikke ligefrem noget at prale af – men de giver ikke op, og derfor er Zenvo nu klar med superbilen TSR-S, som du ser flere billeder af i galleriet ovenover. Den er ret fræk. Zenvo TSR-S er udstyret med en V8’er på 5,8 liter med dobbelte kompressorer og 1.177 hestekræfter med et moment på 1.100 Nm, der er nok til at sende den fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder og 0-200 km/t på 6,8 sekunder, mens topfarten er på 325 km/t.

Troels Vollertsen, der er Chief Technical Officer og medstifter af Zenvo, forklarer:

“In developing the TSR-S, the utmost dedication and ambition of our team has driven us to achieve unprecedented levels of aerodynamic engineering capability for a road-going car. By converging the individual performance characteristics of the exceptional TS1 GT hypercar with the savage TSR track car we have created the ultimate Zenvo. The TSR-S is a once-in-a-generation car with cutting-edge technologies that will define new boundaries in automotive engineering, and will rightfully place it in the very highest echelons of the hypercar world.”

Indtil videre er der ingen priser på Zenvo TSR-S, men de fortæller, at der kun bliver lavet 5 eksemplarer om året. Så er vi klar til revanche på Top Gear og The Grand Tour.


Se andre seje sager om: