Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

BMW laver ikke bare biler. Det legendariske logo står for en hel kultur, hvor en bil ikke bare er en bil, for når du triller rundt i en BMW, er du samtidig en del af en unik klub med en unik klubfølelse.

Derfor skal du da også krydre tilværelsen med god BMW-lir, og hos Jan Nygaard AS finder du det fedeste BMW-merchandise.

Her i artiklen kigger vi nærmere på nogle af vores favoritter fra deres webshop, og du kan tjekke hele sortimentet LIGE HER.

Hvis du leder efter en god gave til en af dine BMW-venner eller bare er på udkig efter god lir til dig selv, er der masser af skarpe produkter i webshoppen hos Jan Nygaard AS.

Herunder ser du fire fede af slagsen.

Vild med BMW? Jan Nygaards webshop er fuldt med lækre sager

BMW M4 Coupé fjernstyret bil

Nå ja, Julen er jo lige om hjørnet, og hvis du leder efter en gave til et vaskeægte Bimmer-barn, er den her fjernstyrede bil lige sagen.

Det er nemlig en BMW M4 Coupé i størrelsesforholdet 1:14, som de raske knægte kan styre med fjernbetjeningen, og der er selvfølgelig lys i lygterne, mens hele opladningen klares med en USB-lader.

SE MERE HER

Vild med BMW? Jan Nygaards webshop er fuldt med lækre sager

BMW Selvcentrerende Navkapsler

Det nytter jo ikke noget, at BMW-logoet vender på hovedet, når du kommer rullende. Med de her selvcentrerende navkapsler vender logoet altid den rigtige vej, og så kan det da godt være, at det er en lille detalje, men for ægte BMW-fans betyder selv den mindste finesse det hele.

Navkapslerne passer desuden til alle nyere BMW’ere, så der er ingen ko på isen i forhold til at få det til at spille.

SE MERE HER

Vild med BMW? Jan Nygaards webshop er fuldt med lækre sager

BMW Baby Racer III Motorsport

Man er aldrig for ung til at komme i gang med BMW-fascinationen, og med den her gåbil kan du få børnene introduceret til mærket. Den passer til børn i alderen 1-3 år, og der er selvfølgelig BMW M striber til at sikre den helt rigtige stil, mens de små får et horn til at få de andre til at flytte sig.

SE MERE HER

Vild med BMW? Jan Nygaards webshop er fuldt med lækre sager

BMW i8 Computermus

Det ligner måske en ganske almindelig model af en BMW i8, men det her er faktisk god lir til fingerspidserne. Der er nemlig tale om en ret gennemført computermus, som er trådløs og udstyret med tre knapper og rullehjul. Så er det bare ekstra fedt, at der er lys i lygterne, når du bruger musen.

SE MERE HER


Se andre seje sager om: