“Lad aldrig nogen fortælle dig, at der er noget, du ikke kan gøre. Hvis du har en drøm, skal du beskytte den. Hvis folk ikke selv er i stand til det, vil de fortælle dig, at du heller ikke kan gøre det. Hvis du vil have noget, så gå efter det. Basta.”

Sådan fortæller Will Smith sin søn i filmen “The Pursuit of Happiness”, at han ikke skal lytte til andre og gå efter sine drømme. Og han har fuldstændigt ret.

Det samme råd har fotografen Morten Nordstrøm fulgt, da han for et år siden droppede sit job som lønslave og i stedet begav sig ud i en farefuld færd som selvstændig, og i videoen længere nede i artiklen fortæller han om sin beslutning og sin frihed. Det er fed inspiration, og læg i øvrigt lige mærke til, at han triller rundt i den nye Honda Civic. Den havde jeg selv fornøjelsen af at køre i sommer, og du kan læse testen her. Virkelig en genial bil med skub i røven og alt tænkeligt sikkerhedsudstyr. Du burde smutte forbi din lokale Honda-forhandler og prøve en tur.  Jeg er meget imponeret af den nye Honda Civic. Enten elsker eller hader du de skarpe linjer i designet, og jeg må indrømme, at jeg ikke var så vild med dem i starten, men de voksede på mig dag for dag, og jeg endte faktisk med at synes, at andre “blødere” biler så lidt kedelige ud. Det kan til gengæld ikke diskuteres, at den kører fedt.

Nå, men tjek Mortens fede video herunder.

Det er selvfølgelig hårdt arbejde at være selvstændig og stå på egne ben, men belønningen er samtidig frie tøjler til at skabe din egen hverdag. Så hvis du drømmer om at kaste dig over dit eget projekt, så gå efter det. Lad være med at lytte til dem der siger, at du ikke kan klare det. Lad være med at tvivle på dig selv. Lad være med at vente. En dag er det for sent. Og hvis det så viser sig at blive en kæmpe fiasko, kan du stadig se dig selv i spejlet og sige, at du gjorde hvad du kunne og i det mindste forsøgte. Det værste er tanken om, at hvad nu hvis? Så er det egentlig lige meget, om du drømmer om at blive selvstændig eller danmarksmester i at hoppe på ét ben. Gå nu efter det.

Morten kvittede sit job for at forfølge drømmen som selvstændig

Morten Nordstrøm gik benhårdt efter sin drøm, og det skal han have respekt for.