Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Som en rigtig mand er der ikke noget værre end, når du støder ind i skader, som du ikke selv kan reparere. Vi elsker at vise, at vi har styr på teknik og er handy men. Det er dog ikke altid nemt, når vi samtidigt skal holde formen, passe familien og vækste karrieren. Derfor får du herunder leveret 2 grundlæggende råd til, hvordan du sørger for din bil altid, har det godt, således du forebygger eventuelle større skader, som du ikke selv kan fikse.

Tjek væskebeholdninger

Det første du skulle, da du gik til køreprøve var, at svare på spørgsmål vedrørende bilens sikkerhed. Hvor mange ture går der mellem at du tjekker om bilen mangler noget eller om alt fungerer som det skal? Det er meget vigtigt, hvorfor du også blev hørt i det fra start. Tjek altid om der er nok olie på bilen, om der er nok bremsevæske på og om der er tilstrækkelig kølervæske på. Hvis du mangler noget af disse, kan bilen opnå skader og den kan blive farlig at færdes i.

Tjek dækmønsteret

Du skal altid være sikker på, at dine dæk ikke er nedslidte. Er mønstrene dybere end 3 millimeter, så bør du købe dig nye dæk. Er dækkene begyndt at være slidte, så vil de bremse betydeligt dårligere. Det bevirker, at dit fører er skidt i vejr, hvor vejene kan blive glatte. Generelt skal du altid være sikker på at bilen er i topform, således holder den også længere. Få derfor lavet et sikkerhedseftersyn hos et uafhængigt værksted, der med professionelle øjne gennemgår det du selv overser. Både dækkene, men også hjulene kan skiftes, således din og andres trafiksikkerhed altid er i orden. Har du den rette dæktykkelse, vil du også opleve en større kørekomfort og at din bin langt lettere vil kunne holde sig stabil på vejene.