Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være en dyr fornøjelse at have bil. Det er derfor en rigtig god idé, at du holder den ved lige, så godt som du kan. En af tingene, som det er vigtigt, at du holder øje med, er ruderne i din bil. Får du pludselig et stenslag, er det vigtigt at du reagerer hurtigt, så det ikke ender med at gøre mere skade end nødvendigt. Heldigvis er det nemt at finde reparation af forruder og stenslag i hele landet hvis uheldet er ude. Er du nysgerrig på, hvad du præcis skal gøre hvis din rude får et stenslag, så læs med her. 

Hold øje med stenslag

Noget af det mest irriterende du kan opleve, er at en af ruderne i din bil får et stenslag. Som regel er det forruden det går udover, og det er bare med at være hurtigt til at reagere. Det behøver heldigvis ikke at være besværligt at få fikset et stenslag. Først og fremmest er det en rigtig god idé at sætte et stenslagsplaster på, der hvor ruden er gået i stykker. På den måde sikrer du, at der ikke kommer snavs eller fugt i stenslaget. Det kan derfor være en god idé at have stenslagsplastre liggende i bilen, så du altid har dem klar, hvis uheldet er ude. Næste step er enten at få repareret eller udskiftet ruden – Kontakt Dansk Bilglas her og få det fikset. 

Reparation eller udskiftning?

Stenslag kan komme af selv de mindste fragmenter, og det er ikke altid de giver store revner som du kan se med det samme. Har stenslaget ikke nået at udvikle sig, så der er kommet store revner kan du nøjes med en reparation. Er skaden til gengæld mere udbredt, er det nødvendigt med et rudeskift. Så vil revnerne nemlig blot udvikle sig og blive værre. Er uheldet ude, er det altså bare med at få gjort noget ved det så hurtigt som muligt, så eventuelle revner ikke når at udvikle sig mere og skabe større problemer. 

Så nemt kan det være

Det behøver heldigvis ikke at være mere besværligt at få ruden udskiftet, end det er at få den repareret. Der er nemlig oftest mulighed for at få det gjort på din hjemmeadresse eller hos din arbejdsplads mens du er på arbejde, så du slipper for at bruge tid på at køre til og fra et værksted. Så kan du i stedet bruge tiden på alt muligt andet.