Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Yessir, kalenderen viser marts og vejret signalerer forår, så det er på tide at komme ud og få luftet stængerne.

Hvis du så virkelig vil opleve den ultimative frihed på cyklen, er Principia klar til at forkæle dig med deres nyeste tilføjelse til Gravel-familien med den nye Gravel Hybrid. Den toptunede Gravelbike er nemlig læsset med lir til at banke et kæmpe smil i dit ansigt på cykelturene, for den er ligeglad med, om der står grus, asfalt eller bakket terræn på menuen.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den potente jernhest, der klarer det hele i god stil.

SE MERE HOS PRINCIPIA

Principia Gravel Hybrid

Bygget til al slags terræn

Hvor du typisk vælger dit våben i forhold til underlaget, kombinerer en Gravelbike det bedste fra en mountainbike og en racercykel, så du er klar til at angribe ethvert terræn.

Og den nye Principia Gravel Hybrid er den perfekte makker til fede ture.

Den er nemlig forsynet med brede dæk, så den får dig sikkert frem på landevejen, på grus eller på stierne. De brede dæk giver desuden sublim komfort til dit daglige pendleri, fordi der simpelthen er bedre greb og naturlig affjedring. Det er egenskaber, der også gøre turene på cykelstien meget mere behagelige og sikrere.

Det betyder altså, at du får en cykel, der både gør det fremragende til dine daglige ture, mens den også er det perfekte våben til at angribe det grovere terræn. Og det er egentlig ret fedt, for så har du en kompetent cykel, der klarer det hele.

SE MERE HOS PRINCIPIA

Principia Gravel Hybrid

Gravel-sporten er voldsomt populær

Gravel-sporten er virkelig eksploderet i popularitet, og Principia Gravel Hybrid er et fedt redskab til formålet. Både hvis du er ny i genren, men også hvis du i forvejen har prøvet kræfter med Gravel-kørsel.

Udover de brede dæk, er der også et fladt MTB-styr til at sikre fuld kontrol, når landskabet viser tænder, og her er det ekstra fedt, at geargruppen kun består af en enkelt klinge foran, så der ikke er en besværlig forskifter at forholde sig til under kørslen. Det letter også vedligeholdelsen.

Smid så lige dansk kvalitet med 5 års garanti oveni pakken, og så er du altså godt klædt på til at have det sjovt på cyklen.

Eller egentlig også bare, hvis du er på jagt efter en stærk cykel til alt fra hyggeture til det seriøse tramperi. Det her er en altmulig-hest med store muller. Og så ser den da også skarp ud.

SE MERE HOS PRINCIPIA

Principia Gravel Hybrid


Se andre seje sager om: