I 2016 blev Opel Astra årets bil og vandt over den dyrere livsstilsbil Volvo-SUV XC90, som indtog en stærk andenplads. Her vil vi komme lidt ind på, hvad det egentlig er ved Opel Astra, der gør den til en så særligt fed bil, at den kunne snuppe denne titel Så hvis bilen skal skiftes ud, kan du jo passende læse videre her for at se, hvorfor netop Opel Astra er en lækker kandidat.

En luksuriøs bil til en skarp pris

Selvom Astra var storfavorit var det alligevel til manges store overraskelse, da juryens stemmer blev talt sammen, og vinderen blev afsløret. Der havde nemlig været lagt op til, at en af luksusbilerne fra Volvo, Audi eller Jaguar skulle løbe af sted med sejren. Der havde været snak om, at det kunne se ud til, at der ville ske et brud med traditionen om at lade fornuften – og pengepungen – tale til afstemningen. Alligevel endte Opel Astra – den billigste bil i feltet – med at tage titlen som årets bil 2016 i både Danmark og Europa. Det er ikke tilfældigt, at det var Astra, der endte med at tage sejren. Bilen er selv i basisudgaven enormt veludstyret, og den omtales over hele feltet som luksuriøs bil til en skarp pris. Det er altså en bil, hvor man får god værdi for pengene, og hele markedsføringen omkring bilen har også i høj grad baseret sig på en balance mellem kvalitet og køreglæde. Flere udtaler, at den flytter grænserne for, hvad man kan forvente af moderne teknologi og sikkerhed, og samtidig er prisen super skarp. Det er med andre ord et rigtig godt bud på en ny familiebil, som har et højt niveau af både komfort og sikkerhed.

Skal Opel Astra være dit næste bilkøb?

Hvis du går og tænker på at købe dig en ny bil, kunne Opel Astra måske være et bud. Hvis din interesse er blevet vækket, kan du med fordel kontakte Motorcompagniet, som er en af de førende forhandlere af Opel Astra, for at høre mere om bilens funktioner. Deres telefonnummer er 86 54 12 44, men du kan også finde mere info på deres hjemmeside ved at følge linket her