Hvad sker der, når du kombinerer hestekræfter med ikonisk design og masser af moderne teknik? Så får du den spritnye Aprilia RS 660.

Italienske Aprilia har lige præsenteret deres nyeste bud på den ultimative sports motorcykel, og den er vild. Aprilia er nemlig vendt tilbage til den mellemstore 660 cc twin-motor, som på trods af den kompakte størrelse stadig leverer 100 hestekræfter, der sammen med en tørvægt på 169 kilo sagtens kan rykke dig godt og grundigt rundt på en sjov køretur.

I videoen herunder får du et nærmere kig på den nye Aprilia RS 660.

Aprilia er stolthed og lidenskab

Med 75 år på bagen, bygger Aprilia på en lang tradition indenfor hurtige motorcykler, og det er lige præcis denne arv, som fortsætter i den nye Aprilia RS 660, mens Aprilia samtidig fyrer op for et mere moderne design med introduktionen af netop denne motorcykel.

Bemærk for eksempel, at Aprilia RS 660 har blinklysene integreret i kåben, hvilket giver et endnu mere kompakt design. Blink slår selv fra efter svinget er gennemført, og takket være skumringssensor, så aktiveres LED nærlyset automatisk, i nødstituationer.

Det er lige præcis sådan noget moderne teknik, som sammen med den legendariske historie viser den store stolthed og lidenskab hos Aprilia – resultatet er en motorcykel fyldt med sporty sofistikation.

Aprilia RS 660 kommer på markedet sidst på året, og du kan vælge mellem to grafiske versioner: Lilla og rød eller sort og rød. Begge er knivskarpe.

Aprilia RS 660

 


Se andre seje sager om: ,