Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Fjernstyrede biler er fede. Især, hvis du køber noget ordentligt kram, der kan holde til tæsk i terrænet.

Og det er lige præcis, hvad du får med en Hammer Monster Truck, som du finder hos den danske forhandler Morfars.dk ved at følge linket LIGE HER.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den rålækre RC-bil, og vi starter lige med en video af den i sit rette element.

Baghjuls-action i det hårde terræn

Med XL-støddæmpere og et kæmpe Monster-hjulsæt, er du godt klædt på til at forcere selv de mest harske forhindringer, og så er det bare ekstra genialt, at Hammer Monster Truck er udstyret med baghjulstræk.

Hvorfor?

Fordi så kan du lave lækre udskridninger og det er bare god lir, når du fyrer speederen helt i bund, så den stejler og fyrer afsted på baghjulene med 35 km/t.

Ja, 35 km/t er ret heftigt, og det kan endda blive endnu vildere, hvis du forsyner den med en Combo-pakke med et endnu kraftigere batteri. Hey, du kan jo lige så godt gå all in.

Hammer Monster Truck er faktisk en vild bil til prisen, for den koster 999 kroner, og der er virkelig smæk for skillingerne.

Hammer er en mega fed RC Monster Truck der laver tricks

Bygget til det hårde liv

Holdbarhed er vejen frem, hvis du skal have glæde ud af din fjernstyrede bil, og Hammer Monster Truck kan sagtens klare alt, hvad du kaster efter den.

Den er for eksempel udstyret med to metalplader på undersiden, som sørger for at beskytte den mod hårde forhindringer, og elektronikken er selvfølgelig vandbeskyttet, så den ikke går ned i regnen. Den kan selvfølgelig ikke klare en omgang i havet, for det er jo ikke en ubåd.

Så er der størrelsen.

Den er bygget i skalaen 1:8 og vejer 1,6 kilo, hvilket er med til at gøre den lettere at styre. Hvis du så skal lade de små poder få en tur, kan du skrue ned for hastigheden på fjernbetjeningen, så de sagtens kan styre den uden at blive forskrækkede.

Farmand har selvfølgelig skruet helt op for poweren.

Hammer er en mega fed RC Monster Truck der laver tricks

Masser af reservedele

Nu er Hammer Monster Truck jo bygget til at kunne klare selv de ondeste ture, men hvis du alligevel er så uheldig, at noget skulle gå i stykker, så er det heldigvis let at få den fikset igen.

Hos Morfars.dk finder du nemlig et hav af reservedele til bilen med alt fra nye hjul, batterier og ophængsarme til et helt nyt karosseri.

Sådan er det jo med racing, der skal være styr på stumperne, og du finder alle delene LIGE HER.

Det er altså bare med at give den gas, og den her bil er god lir til alle raske drenge.