Et Segboard er en fed måde at komme frem i verden på, men de plejer at døje lidt med det grovere terræn. Det gælder ikke for et Hummer Segboard 2.0, for det er udstyret med terrængående dæk, så du kan give den gas selv under udfordrende forhold.

Tjek videoen herunder for at se det køre.

Sjov terrænkørsel

Det unikke ved Hummer Segboard 2.0 er de terrængående dæk, som muliggør kørsel i græs, grus og andet udfordrende terræn. Du køber jo i bund og grund kun et Segboard, fordi det skal være sjovt at køre på, og her er der skruet helt op for de sjove køreegenskaber.

Udover de store hjul på 8,5 tommer, får du nemlig også en 400 Watt motor på hvert hjul med en sammenlagt effekt på 800 Watt, og det gør faktisk Hummer Segboard 2.0 til et af de kraftigste Segboards derude med en tophastighed på 12 km/t.

Samtidig får du et sikkerhedsgodkendt Segboard med indbygget Bluetooth, gratis medfølgende taske samt et godt kvalitetsprodukt med langtidsholdbart batteri, der selvfølgelig er sikkerhedsgodkendt og kører helt op til 15km på en fuld opladning.

De tryksensitive fodplader lader dig tænde og slukke for det indbyggede lys, mens det dobbeltafbalancerende teknologisystem sikrer fuld kontrol. Segboardet er naturligvis sikkerhedsgodkendt og overholder alle retsakter, direktiver og regler i forhold til dansk og EU lovgivning.

Hummer Segboard 2.0

Segboard regler

Lad os lige for en sikkerheds skyld opridse reglerne for el-løbehjul, Segboard og Elektrisk Skateboard. så vi alle har styr på lovgivningen.

– Transportministeriet startede en forsøgsordning i starten af 2019, og de skriver således:

– Kørsel med motoriseret Segboard skal foregå på cykelstien.

– Der gælder samme krav til lygter og reflekser for motoriseret Segboard, som der gør til cykler. Dog skal lygterne altid være tændt under kørsel på et motoriseret Segboard – også uden for lygtetændingstiden.

– Motoriserede Segboards må i forsøgsordningen kunne køre maksimalt 20 kilometer i timen ved egen kraft.

– Førere af et motoriseret Segboard skal være fyldt 15 år. Der kræves ikke kørekort.


Se andre seje sager om: ,