Denne artikel er udarbejdet sammen med prof-shoppen.dk og focusflex.dk. Artiklen indeholder sponsoreret indhold.

Som virksomhed og som privatperson har du i dag mulighed for at gøre andet end at investere i en bil og tilbehør, som før i tiden var den eneste mulighed. Her får du en grundig gennemgang af dine muligheder, hvad end du kigger efter ny bil i et virksomhedsmæssigt regi, eller om du har brug for en trailer i den nærmeste fremtid.

I dag er der hovedsageligt tre forskellige muligheder. Først og fremmest er der den klassiske investering i en bil eller tilbehør, hvor du køber varen. I den anden ende finder vi muligheden for at leje f.eks. en trailer. Og i midten finder vi leasing, som i de senere år er blevet en særdeles populær mulighed for både private og virksomheder.

Leje

Når det gælder muligheden for at leje noget, så er det oftest en god idé, hvis du skal bruge en store trailer, en havemaskine eller noget helt tredje i en kort periode. Fordelen ved at leje f.eks. en trailer er, at du som privatperson eller virksomhed ikke behøver investere i en trailer eller lignende, der kan være en dyr post i budgettet, hvis den kun skal bruges indimellem.

Det er dog meget forskelligt, hvad en kort periode er. For nogen er en kort periode en eller to dage. For andre kan det være få år, hvor det ikke kan betale sig at købe.

Hos prof-shoppen.dk kan du nemt og hurtigt leje en trailer i 36 måneder. Du kan selv bestemme tidspunkt for afhentning eller benytte dig af fri fragt. Klik her og se mere om, hvad de har at tilbyde dig.

Leasing

Denne mulighed egner sig både godt til erhvervsdrivende og private. Leasingkonceptet består hovedsageligt i, at du betaler en førstegangsydelse for at få lov til at lease bilen. Efterfølgende betaler du den samme udgift hver måned. I denne pakke vil du have inkluderet et bestemt antal kilometer hver måned, og nogle steder vil du også have alle forsikringer.

En af de helt store fordele ved leasing er, at du ikke behøver betale mange penge for en bil, der passer til dine behov. Samtidig kan du hurtigt komme af med bilen igen, og som virksomhed kan det være en stor fordel at have en leasingaftale på f.eks. 1 år. Overvejer du at få en bil, du kan bruge som både firmabil og privat, så finder du hos focusflex.dk den perfekte løsning. De tilbyder split-leasing, der gør det muligt for dig at bruge bilen til begge formål. Klik her og læs meget mere om deres muligheder.

Køb

Er du på udkig efter en trailer, som du i din virksomhed vil komme til at bruge ofte og over en længere periode, så kan det godt betale sig for dig at købe den. Netop udstyr til bilen eller maskiner kan være gode at erhverve sig, hvis de skal bruges hyppigt. Du kan overveje muligheden for at leje den første gang og se, om det er den rigtige størrelse, som du har for øje.


Se andre seje sager om: ,