Drømmer du om at lease en luksusbil, som for eksempel en Audi, BMW eller Mercedes, kan du hos Allan Hansen Automobiler lave en fænomenal aftale. Her tilbydes der både privat- og erhvervsleasing af nogle af markedets mest eftertragtede luksusbiler. Uanset om du altid har kunne tænke dig at prøve kræfter med en Porsche, en Jaguar eller noget tredje, bør du derfor ikke snyde dig selv for et kig hos den populære brugtvognsforhandler.

Spar penge på dine køreoplevelser med privatleasing

Fra BMW og Audi, til Mercedes og Porsche – hos Allan Hansen Automobiler har du et utal af valgmuligheder, når det drejer sig om privatleasing af brugte luksusbiler. Uanset om du altid har ønsket at opleve fornemmelsen af en Audi cabriolet eller en 4-hjulstrukket Land Rover, kan drømmen nu blive til virkelighed. Med leasing af brugte luksusbiler behøver du ikke tjene kassen for at opleve suset i undergulvet fra en lynhurtig Jaguar. Her tilbydes der en lang række luksusbiler til stærke priser, heriblandt både coupés, hatchbacks, stationcars, sedans, MPV, SUV og cabriolet.

Hvad end du er til funktionelle og pålidelige BMW, forførende Audi, elegante Mercedes eller stilfulde og kraftige Porsche, har den kendte bilforhandler en model for dig. Med privatleasing af en luksusbil kender du den månedlige betaling på forhånd og kan derved nemt budgettere dine biludgifter. Derudover får du naturligvis mere for pengene, sammenlignet med køb af ny bil. Lyder det som noget for dig så klik lige her og læs mere om dine muligheder indenfor leasing af luksusbiler.


Erhvervsleasing af brugte biler – et hav af fordele

Er det blevet tid til ny firmabil, har du hos Allan Hansen Automobiler naturligvis også mulighed for erhvervsleasing, hvilket giver dig et væld af fordele. Når du erhvervsleaser, bliver likviditeten i firmaet ikke nær så belastet, som hvis I skulle ud at købe fra ny. Derudover er der en enorm budgetsikkerhed forbundet med denne løsningsmodel, da I på forhånd altid har styr på den månedlige betaling. Også i forbindelse med potentielle fradrag er der penge at hente.

Allan Hansen Automobiler tilbyder desuden en serviceaftale, så jeres bil bliver både serviceret og vedligeholdt i hele perioden, samt landsdækkende garantiforsikring. I behøver ikke engang at indestå for restværdien når perioden udløber. Ønsker I at købe jeres Audi, Mercedes, BMW, eller Porsche ud, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Læs mere om dine muligheder inden for erhvervsleasing ved at klikke her.

Det er selvfølgelig altid fedt at få lov til at prøve en luksusbil af – men hvad med to eller tre luksusbiler? Endnu en fordel ved leasing af brugte luksusbiler er, at du igennem årene har mulighed for at køre rundt i den ene Jaguar, BMW, Audi og Mercedes efter den anden. Ændrer din økonomi eller livsstil sig pludseligt, er det i øvrigt altid rart med en fleksibel aftale, så du ikke kommer til at hænge på den. Med større budgetsikkerhed, særlige fradrag, garantiforsikring i hele Danmark og de mest populære biler på markedet, kan et besøg hos Allan Hansen Automobiler kun anbefales. På bilforhandlerens udstilling nær Vejle kan du endda gå på opdagelse i flere hundrede BMW, Mercedes og Audi modeller, og derved finde frem til den helt rigtige luksusbil for dig.