Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det vælter frem med lækre biler fra Hyundai, der virkelig har genopfundet sig selv. Det så vi senest med den lækre elbil IONIQ5 og med den knivskarpe Tucson.

Nu er de på den igen med den spritnye Hyundai SANTA FE med sæder til hele 7 personer og lækkerier der tager dem alle med på en luksus-tur.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Hyundais luksuriøse Plug-in-Hybrid.

Den nye Hyundai SANTA FE forkæler den store familie

Et luksushus på hjul

Den nye Hyundai SANTA FE er stor. Den er faktisk 4,785 meter lang og 1,9 meter bred, så det er noget af en kleppert.

Og det er fedt, for det giver masser af plads indenfor, hvor de 3 sæderækker kan tage 7 personer med på tur uden at være stuvet sammen.

De får faktisk en behagelig tur med masser af benplads, og hvis du nogensinde har haft familien med på langtur, kender du værdien af, at der er komfort på de bagerste rækker. Ellers bliver det hurtigt trælst for farmand bag rattet.

Den nye Hyundai SANTA FE forkæler den store familie

Til gengæld er der også sørget for chaufføren.

SANTA FE er nemlig udstyret med finesser som adaptiv fartpilot med Stop & Go – særligt rart ved lange køer på motorvejen – trådløs opladning af mobilen, varme i sæde og rat, Head-Up Display, 360 graders Surround View Monitor og elektriske forsæder med hukommelse.

Det er alt sammen noget, der er med til at gøre turene til en fornøjelse.

Den nye Hyundai Santa Fe forkæler den store familie

Et selvsikkert design

SANTA FE er den største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer i Hyundai Danmarks sortiment, og den nye model er opgraderet med et endnu skarpere design.

Resultatet er en bil, der skiller sig ud på den fede måde, for den er ikke så vild, at den stikker alt for meget ud fra mængden, men den er stadig så gennemført, at folk sagtens kan se, at der kommer luksus rullende.

De nye ændringer inkluderer en større kølergrill med 3D-mønster, nye 19 tommer fælge, re-designet for- og bag-kofanger og LED-forlygter som standard.

Det giver bare en helhed, der får den til at stå godt på vejen, og det er sådan en bil, du vender dig om og kaster et blik efter, når du lige har parkeret den.

Den nye Hyundai SANTA FE forkæler den store familie

Indenfor er der også sket en række ændringer.

Her er der for eksempel kommet en flydende midterkonsol, en lækker touchskærm og en Shift-by-wire gearvælger, hvor du blot skal trykke på en knap for at betjene det automatiske gear.

Det er alt sammen detaljer, der giver en eksklusiv følelse og en bil, der er nem at komme ind i, men svær at komme ud af.

Den nye Hyundai Santa Fe forkæler den store familie

Plug-in-Hybrid er vejen frem

Den nye Hyundai SANTA FE findes kun som Plug-in-Hybrid, og det er ret fedt. Her kan du så vælge mellem modellerne Essential og Advanced afhængigt af udstyrsniveauet.

Med en Plug-in-Hybrid får du nemlig det bedste fra benzin- og den elektriske verden, hvor du selv kan skifte mellem benzin og el ved et tryk på en knap. I SANTA FE leverer benzinmotoren og elmotoren sammenlagt 265 hestekræfter, og på ren el er rækkevidden 58 kilometer. Den kan desuden trække op til 1.350 kilo på krogen, så der er masser af saft og kraft i hybriden.

Og det er let at få strøm på bilen. Hyundai arbejder nemlig sammen med både Clever og OK, mens du også får adgang til næsten alle offentlige ladestandere i Europa med kortet Charge myHyundai.

Det betyder altså, at du får det meste ud af din Hyundai SANTA FE – og der er virkelig meget luksus at benytte sig af.

Den nye Hyundai Santa Fe forkæler den store familie