Den vel nok mest ikoniske motorcykelproducent i verden, Harley-Davidson, er nu klar med en elektrisk cykel, så du kan give gutterne baghjul på cykelstien.

Cyklen er en hyldest til den ældste Harley-Davidson motorcykel fra 1903, og derfor har cyklen fået navnet “Serial number one”, som også var navnet på den ikoniske maskine fra 1903. Det er da meget fedt.

Den nye cykel er selvfølgelig spækket med fede detaljer og lir i ægte Harley-stil. Ejeren kan derfor se frem til at cruise rundt på hvide Super-moto-X  dæk fra Schwalbe, og der er naturligvis læderhåndtag og lædersaddel. På cyklens front er det ikoniske Harley-Davidson logo skrevet i guld. Ingen skal jo være i tvivl om, at du kommer rullende på en Harley.

Skal du have fingrene i den nye cykel? Ja, så skal du være heldig. Den produceres nemlig kun i 650 eksemplarer, og kun halvdelen bliver sat til salg i Europa.

Så er der jo lige prisskiltet, og det er faktisk i den rimelige ende. Cyklen kan nemlig erhverves for 38.000 kroner, hvis du da kan få fat på en.

Harley-Davidson Electric Vintage Elcykel


Se andre seje sager om: ,