Dette indhold er sponsoreret

Der findes et væld af fede biler med en masse smart udstyr som gør hele fornøjelsen af at køre bil endnu bedre. Har du ikke råd til den helt dyre bil med alt det fede ekstraudstyr, kan du altid tjekke www.repeatly.dk, og overveje om du skulle prøve at lease en af de fede biler i stedet. Er det stadig ikke helt i dit prisleje, så prøv i stedet at find lidt fedt tilbehør, som kan gøre din køreoplevelse bare lidt bedre. Du kan måske ikke få din bil til at blive lige så fancy som dem du går og drømmer om, men du kan i hvert fald sørge for, at du har lidt udstyr i bilen, som gør dit liv lettere under kørslen og din bil lidt federe. 

Holder til telefonen 

Det ultimative tilbehør til bilen må næsten være en god holder til din smartphone. De fleste bruger efterhånden deres smartphone som GPS når de er ude at køre, og det er derfor en rigtig god idé at have en holder til telefonen, så du kan finde vej uden at gå på kompromis med sikkerheden. Du kan både få holdere som sidder fast i ventilationen og holdere der sættes fast i vinduet med en sugekop. Det er altså bare med at finde ud af hvilken holder du synes passer bedst til når du kører bil. Det er i øvrigt lovpligtigt at have telefonen fastmonteret hvis du på nogen måde vil benytte den under kørsel. Så få sat telefonen fast så du kan finde vej, tage imod opkald og sætte gang i musikken på en forsvarlig måde mens du kører bil. 

Minikøleskab 

Det må siges at være lidt af en luksus, men hvem gad ikke godt have adgang til kolde drikkevarer mens de er undervejs i bilen. Med et minikøleskab, som kan sættes i bilen cigarettænder med en adapter, har du altid iskolde colaer og dejlig kold vand ved hånden mens du kører afsted på landevejen. Undgå også at chokolade ligger og smelter i bilen ved at komme det i det lille køleskab. En genial tilføjelse til bilen hvis du vil have kolde drikkevarer og kølige snacks. 

Automatisk p-skive

Der findes ikke noget værre end at komme tilbage til bilen, og opdage en af de der dumme gule sedler i ruden. Med en automatisk p-skive behøver du ikke længere bekymre dig om trælse bøder, bare fordi du kommer ti minutter for sent tilbage til din bil. De smarte p-skiver er flotte at se på, og så sørger de for, at du intet skal gøre når du holder ind et sted med krav om at stille p-skiven. Din automatiske p-skive stiller nemlig sig selv så snart du holder stille, og så sørger den endda selv for at skifte mellem sommer- og vintertid. Du slipper altså endelig for at skulle stå inde i supermarkedet og overveje om du nå også fik sat den dumme p-skive. Nyd det flotte design, som uden tvivl vil klæde din bil bedre end den sædvanlige p-skive, og at du ikke længere behøver bekymre dig om p-bøder.