Følelsen af at køre en luksusbil er primært en fornøjelse for de velhavende – medmindre du handler hos Allan Hansen Automobiler selvfølgelig. Hos den populære brugtvognsforhandler har du nemlig mulighed for at købe en brugt BMW, Audi, Mercedes, Porsche og meget andet til en aldeles fornuftig pris. Uanset om du er til italiensk fart, britisk klasse eller tysk innovation og kvalitet, kan du både købe og lease de lækreste brugte biler hos den prisvenlige bilforhandler.

Luksusbilen – fra drøm til virkelighed

Hvem af os har ikke sendt lange, sultne blikke efter en Porsche eller Jaguar, samtidig med at vi fantaserer om, hvordan det må være at køre i sådan en luksusbil til hverdag? Hos Allan Hansen Automobiler deler de din fascination af luksusbiler og er derfor henrykte over at kunne tilbyde dig brugte luksusbiler i imponerende stand og til stærke priser. Hvem ved – måske er den Porsche, som du savlede over, købt brugt hos Allan Hansen Automobiler?

Hos den succesfulde brugtvognsforhandler skaffer de brugte luksusbiler i exceptionel stand hjem fra autoriserede forhandlere i hele Europa. Denne forretningsmodel er medvirkende til at sikre dig fuld kilometergaranti, skadefri historik og komplet servicebog på din luksusbil. Ingen vil kunne se, at din Porsche eller Jaguar er købt brugt – det eneste bevis vil være de penge du har sparet.

Læs mere om bilfinansiering på brugtvognsforhandlerens hjemmeside allan-hansen.dk, hvor du også kan blive klogere på deres privatleasing og leasing til erhverv. Kunne du tænke dig at sætte dig til rette i deres eksklusive og luksuriøse biler, kan du naturligvis også besøge dem i Daugård nær Vejle.

Fra brugte BMW og Mercedes, til Audi og Porsche

Uanset om du drømmer om en brugt Audi A6 eller en brugt Mercedes fra C-klassen, CLK-klassen eller E-klassen, går du ikke galt med udvalget hos Allan Hansen Automobiler. Besøger du deres 5500 kvm store biludstilling nær Vejle, vil du kunne gå på opdagelse i deres omfattende udvalg af brugte luksusbiler i absolut særklasse! Her kan du nyde synet af omkring 200 luksusbiler, der både består af VW, Jaguar, Porsche, Range Rover, Mercedes, BMW, Audi og meget mere.

Allan Hansen Automobiler ønsker naturligvis at kunne opfylde enhver drengedrøm og har derfor gjort sig umage for at samle et så varieret udvalg som overhovedet muligt. Uanset om du drømmer om en coupé, hatchback, SUV, MPV, cabriolet, sedan eller stationcar, er den alsidige bilforhandler derfor et oplagt valg.

Der er god grund til at den prisvenlige bilforhandler flere år i træk er blevet kåret som årets brugtvognsforhandler. Med kompetent kundeservice, konkurrencedygtige priser, et omfattende udvalg og de bedste bilmærker i verden, er virksomheden i konstant vækst. Fra BMW, Mercedes og Audi, til Porsche, Jaguar og VW – uanset din drømmebil er der god chance for at du kan finde den i nær perfekt stand hos Allan Hansen Automobiler.

Se nærmere på deres udvalg ved at klikke her. Du kan naturligvis også kontakte deres kundesupport, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder eller besøge deres forretning nær Vejle og nyde synet af den ene luksusbil efter den anden.


Se andre seje sager om: ,