Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Når du ikke vil begrænse cykelturen til asfalten og i stedet vil opleve friheden ved at køre, hvor du vil, er der brug for en stabil Gravelbike.

Det får du med den nye Rock Machine Gravelride CRB 700, der er læsset med lir af højeste kvalitet til at give dig nogle fede ture med et kæmpe smil på læben.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den nye Gravelbike, og lad os da lige starte med en video af dyret i sit rette element.

Høj kvalitet til en lav pris

Det er klart, at du sagtens kan kaste 100.000 kroner efter en cykel, men det gør dig altså ikke til Peter Sagan.

Med en Rock Machine Gravelride CRB 700 får du virkelig meget for skillingerne, for på trods af det spiselige prisskilt på lige knap 17 af de lange får du fede features krydret med et sprødt design. Det gør cyklen til den perfekte følgesvend på alle slags underlag, og så er det egentlig lige meget, om du bare har tænkt dig at bruge den til din daglige transport i asfaltjunglen, på ferien eller til de helt hårde ture i naturens ujævne terræn.

Rock Machines nye Gravelbike angriber terrænet i lækker stil

Men nu er det jo en Gravelbike, og det betyder, at cyklen er bygget til at klare de tæsk der følger med på stierne. Gravel-sporten har virkelig fået et ryk fremad i popularitet både her i Danmark, men også i udlandet, og det her er et ædelt værktøj til formålet.

Her får du et kulfiberstel med gafler og sadelstang af det samme hårdføre materiale, der samtidig er med til at holde den samlede vægt nede på 9,8 kilo. Der er jo absolut ingen grund til at slæbe rundt på mere vægt end højest nødvendigt, og Rock Machine Gravelride CRB 700 sørger for, at du ikke er tung i røven.

Smid så lige en stribe kvalitetskomponenter fra Shimano som GRX RX-600 kranksæt og GRX RX-400 gear og hydrauliske skivebremser oveni hatten, og så er du godt klædt på til at udfordre selv de mest kradse spor.

Rock Machines nye Gravelbike angriber terrænet i lækker stil

Et unikt univers for cykelentusiaster

Den møglækre Rock Machine Gravelride CRB 700 forhandles herhjemme af Design Cykler, der med mere end 30 års erfaring er eksperter i at levere de bedste tohjulede oplevelser i deres fysiske butikker fordelt over det meste af Danmark – og på nettet, selvfølgelig.

Og den ekspertise er nu bare blevet endnu skarpere. De er nemlig fusioneret med Cykelpartner.dk, og resultatet er en dansk cykelforhandler, der kan bide skeer med de helt store udenlandske spillere.

For os forbrugere betyder det et større sortiment og bedre service, og det gør det jo bare endnu lettere at handle dansk.

Se andre seje sager om: