Der var engang, hvor elcykler var forbeholdt bedstemødre og andre langsomme cyklister, men nu rykker SCOTT for alvor ind på markedet med deres nye 2022 Patron eRIDE E-MTB, og så kommer der krudt med på turen. De laver nogle af de fedeste mountainbikes på markedet, så de ved virkelig hvad det handler om, når det kommer til at levere stærkt isenkram, der kan holde til at få nogle tæsk i skovene og på landevejene.

Den nye el-mountainbike består af en solid kulfiberramme og har 160 millimeter affjedring, og den er naturligvis læsset med den nyeste teknologi. Cyklen kommer desuden hurtigt i omdrejninger ved hjælp af det kraftfulde Bosch batteri, som kan klare 100 kilometer på en opladning, og på styret sidder en Kiox 300 Bosch-skærm, hvor du hele tiden kan holde øje med hastighed, batteriniveau og hvor du skal hen. For der er naturligvis også GPS.

Udover at være en kraftfuld maskine til eventyr, fremstår cyklen også stilren og skarp, for alle kabler er smart gemt væk i cyklens indre. Det er genialt, for det gør risikoen for uheld i skoven mindre.

Prisskiltet på den nye cykel lyder på 41.000 kroner. Kvalitet koster jo.

Tjek den ud i videoen herunder.

Læs om andre fede elcykler LIGE HER


Se andre seje sager om: ,