Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er klart, at du kan få skræddersyede cykler til de forskellige opgaver, der venter på forskellige tider hele året. Så skal du bare have flere cykler til at dække dine behov.

Eller du kan springe på nakken af en MBK Airborn.

Den danske cykel klarer nemlig hele moletjavsen året rundt, og den er bygget af kvalitetsmaterialer, der er lette at vedligeholde, så du altid er stærkt kørende.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor MBK Airborn er den perfekte helårscykel.

SE MERE HOS MBK CYKLER

MKB Airborn

Gravel-offroad møder komforten i en sportscykel

Det specielle ved MBK Airborn er, at den faktisk er en hybrid mellem en gravelcykel og en sportscykel.

Det betyder, at du får brede Panaracer Gravelking dæk, der sørger for et stærkt greb på asfalt, grus, stier og de vinterglatte veje her i Danmark, som ellers er så ondskabsfulde imod cyklisterne.

Her står du godt fast uanset underlaget.

Og der er samtidig helt styr på komforten, for dækkene sørger for en blød køretur, mens du også får hydrauliske skivebremser for og bag til at sikre hurtige opbremsninger.

Det er lige præcis sådan noget du har brug for til at komme fra A til B i god stil og forcere alle forhindringer.

SE MERE HOS MBK CYKLER

MKB Airborn

En cykel der ikke går på kompromis

Selvom du kun skal slippe 6.299 kroner for en spritny MBK Airborn, så er der ikke sprunget over de laveste steder på gærdet med både design og udstyr.

Du får et minimalistisk dansk design, der er krydret med et Shimano Claris gearsæt med 8 udvendige gear og både frempind og styr af aluminium til at holde vægten på beskedne 14 kilo. Så skal du bare lige bestemme dig for, om den skal være prydet med et stel klædt i mat mørkegrøn eller støvet grøn. Begge er temmeligt lækre at se på.

Når du lægger det hele sammen, er resultatet en skarp cykel til en skarp pris, og så er den ekstremt driftsikker og let at vedligeholde, så du rent faktisk har en cykel, der står til rådighed hele året rundt i alt slags vejr.

Lige præcis driftsikkerheden er vel en af de bedste egenskaber, en cykel kan have, og her leverer MBK Airborn – endda i god stil.

SE MERE HOS MBK CYKLER

MKB Airborn


Se andre seje sager om: