Denne artikel indeholder sponsorerede links.

“Fatter ved bedst”, det er det man har hørt siden barnsben. Men ved fatter bedst når det gælder transport med børn? Det er en tendens at mange forældre parkere cyklen når børn kommer ind i billedet. Det er ganske enkelt nemmere at få bletaske, madpakker og bamser med på bagsædet i bilen fremfor bag på bagagebæreren. Få gang i pedalerne igen og få ovenikøbet børnene med – helt uden bagagebærer besvær. 

Hvorfor en ladcykel er vejen frem

Christiania cykel, ladcykel, kært barn har mange navne. En ladcykel er en cykel, hvor der foran er tilkoblet et vognlad. Ladet kan bruges til en masse ting, bl.a. transport af store genstande, indkøb mm.. Den mest anvendte anvendelse af ladet er dog til at have børn siddende. til forskel for cykelanhænger, sidder børnene foran fremfor bagved. DEtte giver et bedre overblik over børnene, specielt de helt små. Selvom anhængere er sikre, har ladet en større tryghed omkring sig, både fordi det er placeret foran cyklen, men også grundet materialets hårdhed. En ladcykel tillader også, at dine børn kan se ud over ladet og følge med, fremfor at være placeret bag for nede i pedal højde. 

Være den hurtigste på cykelstien 

Det eneste negative ved en ladcykel, er den mængde kræfter det kræver at cykle rundt på den – specielt, hvis du skal op ad bakke. De er som oftest ikke de nemmeste at cykle rundt på, men der findes heldigvis en løsning til dig, som gerne vil have en ladcykel, men ikke vil ligge benmusklerne i det. Løsningen er en el ladcykel. Ligesom andre elcykler, fungerer en el ladcykel på samme vis. Den har en lille motor, som hjælper med fremdriften, når det bliver for hårdt for benene. man kan ikke cykle på en elcykel uden at træde til i pedalerne, det er ikke en scooter forklædt som en cykel, men det er en kæmpe hjælp. De fleste har nok bidt mærke i de hurtige cyklister på cykelstien, dem som ikke pruster og sveder – de har alle elcykler. En el ladcykel gør det at cykle til barnemad. 

Praktisk uden pinlig 

Ikke nok med at en el ladcykel er praktisk, så er den også stilren. Der findes mange forskellige modeller, klassiske såvel som mere moderne. Hvad der er sikkert er dog, at det ser mere smart ud at komme cyklende på en el ladcykel end på en cykel med en lyserød cykelanhænger bagpå. 

Farkroppen har taget over

“Dadbody” som det også kaldes, er betegnelsen for den lidt rundere mandefigur. Som modspil til idealet om sixpack og tonede arme, kom farkroppen til at skinne i medierne. Selvom et hav af kvinder synes at den bløde mave er lækker, så er dårlig form og forpustede ture op ad trapper det ikke. Med en el ladcykel kan du parkere bilen i stedet for cyklen og derved få lidt mere motion i hverdagen. Der er ingen grund til at tvinge dig selv i løbeskoene, hold på både farkroppen og den gode kondi ved at hoppe på cyklen.


Se andre seje sager om: ,