Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du kan komme langt her i livet med den rigtige cykel, og hvis du endnu ikke er solgt på idéen om en jernhest med elektrisk motor, så er Avenue klar med en lækker cykel til at opleve friheden på landevejen.

Den nye Avenue High Line skærer nemlig ind til benet med et sprødt design krydret med kvalitetsmaterialer, og her i artiklen kigger vi nærmere på den blærede cykel.

SE MERE HOS AVENUE

Avenue High Line

Dansk design der holder maks

Avenue har bikset cykler sammen siden 1995, og de har hele tiden haft fokus på det danske design med kvalitet ned til mindste detalje. Hey, vi er jo en cykel-nation, og det forpligter.

Det er så præcis de samme dyder, som går igen i den nye Avenue High Line, hvor du får en gennenført cykel med aerodynamiske og skarpe linjer på aluminiumsstellet, mens der også er styr og frempind af samme materiale. Det er med til at holde vægten nede på 13 kilo.

Det lækre design er så krydret med stærke komponenter. Du får for eksempel hydrauliske skivebremser og et Gates carbon-remtræk i stedet for en gammeldags kæde, og det giver både en glattere cykeltur, mens vedligeholdelsen er på et minimum. Der er jo ingenting som kræver smøring, og kæder hopper heller ikke af i tide og utide.

Det kræver heller ikke særligt meget vedligeholdelse at holde de 8 indvendige Shimano Nexus gear kørende, for de sidder trygt og godt gemt af vejen. Heller ikke med de punkterfri dæk fra Panaracer, der sagtens kan holde til de skarpe forhindringer, du møder på vejen.

Resultatet er bare en no-nonsens cykel, der er driftsikker som ind i helvede, mens du får en luksuriøs tur. Bare mand og cykel.

SE MERE HOS AVENUE

Avenue High Line

Skræddersyet til dig

Selvom der er skåret ind til benet, så du ikke skal træffe en masse unødvendige valg, er den nye Avenue High Line stadig tilpasset de fleste behov.

Den findes for eksempel i størrelserne 21,5″, 23″ og 24″, så der både er til voksne og teenagere, og du kan desuden få et væld af ekstraudstyr, der er lavet specielt til din Avenue-cykel.

Det betyder skærmsæt, bagagebærer og støttefod, som fuldstændigt matcher din cykel, og det spiller bare, når du ikke skal ud og finde ekstraudstyr, som egentlig slet ikke er lavet til netop din cykel. Det ville jo også være en skam at ødelægge det fede design, der fungerer godt i helheden.

Så er spørgsmålet bare, hvilken farve du skal springe på?

Den nye Avenue High Line findes nemlig i matsort eller matblå, og de står knivskarpe begge to.

SE MERE HOS AVENUE

Avenue High Line


Se andre seje sager om: