Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du endnu ikke er hoppet med på elcykel-bølgen, så er det bare med at komme i gang, for det er virkelig en fantastisk måde at komme frem i verden på.

Og hvis du så ikke kan nøjes med at følge strømmen på cykelstien med 25 km/t, som de fleste andre jo holder sig til, så skal du have fat i en speed pedelec, for det er en elcykel, der kører hele 45 km/t med assistance fra elmotoren.

Dem er de specialister i hos Cykelland, og her i artiklen kigger vi nærmere på dine muligheder for at få ekstra medvind på cykelstierne.

SE MERE HOS CYKELLAND

Cykelland er specialister i lynhurtige elcykler

Ingen bekymringer – bare fuld fart fremad

Det fedeste ved en elcykel er, at din rækkevidde pludselig er øget betragteligt. Hvor du tidligere tænkte, at der er da for langt at cykle, tøver du nu ikke med at springe på nakken af jernhesten.

Især ikke, hvis den jernhest har ild i røven og galopperer med hele 45 km/t. Hos Cykelland har de den helt rigtige løsning til dig, for de har blandt andet speed pedelecs fra Giant og Sparta, der giver dig det bedste af det bedste til cykelturene.

Er du i øvrigt i tvivl om reglerne for en 45 km/t elcykel, så kan du tjekke dem hos Rådet for Sikker Trafik LIGE HER. Du må nemlig gerne køre 45 km/t på cykelstien, hvis du blandt andet kører med en godkendt cykelhjelm, kører med lys døgnet rundt og generelt overholder reglerne og kører pænt.

Med en Sparta d-Burst får du for eksempel den nyeste elmotor fra Bosch med et moment på hele 85 Nm, der banker dig op på 45 km/t pænt hurtigt, og der er desuden et stort batteri på 625 Wh til at give en rækkevidde på imponerende 75 kilometer. Hvis du i stedet vælger den lækre Giant Explore E+, får du ligeledes en kraftig elmotor til at supplere rugbrødsmotoren, mens der også er navigation i displayet på styret.

Begge cykler er solidt bygget og ekstra robuste med brede dæk, skivebremser og indbyggede lygter. Så er der også lige sidespejle til at se, om der skulle komme nogen bagfra, men i virkeligheden er det nok mere for at se de overhalede cykler forsvinde i horisonten. Her bliver du nok også glad for, at ringklokken er erstattet af et horn, så de langsomme cykler kan flytte sig.

Så er det klart, at en speed pedelec også er en heftig investering, men du får kvalitet derefter, og hvis du stadig er sådan lidt på vippen, tilbyder Cykelland at komme hjem til dig med en prøvecykel helt gratis. Ja, det er lækker service.

Og hvis du så er solgt på en hurtig elcykel, får du lige et super tilbud. Cykelland holder nemlig Value Days for Mandesagers læsere, hvor du sparer op til 15% på din nye 45 km/t elcykel, mens du også får 1 års gratis service aftale med i prisen.

SE MERE HOS CYKELLAND

Cykelland er specialister i lynhurtige elcykler

Danmarks skarpeste service på elcykler

Det er ikke bare de lynhurtige speed pedelecs, der er er styr på hos Cykelland.

De er nemlig også specialister i ganske almindelige cykler og elcykler der kører 25 km/t. Og det har de været i 15 år, så de ved, hvad der skal til for at holde dig godt kørende. Faktisk mener Cykelland selv, at de har danmarks bedste service på elcykler, og derfor er det fedt, at du kan få en serviceaftale hos dem, hvor du betaler et fast månedligt beløb for service, reparationer og reservedele.

Så skal du ikke bekymre dig om noget som helst og bare cykle derudaf. Det er jo ikke os alle der hverken har tid, lyst eller evner til at stå og skrue på cyklen.

SE MERE HOS CYKELLAND

Cykelland er specialister i lynhurtige elcykler


Se andre seje sager om: ,