Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Sommeren er begyndt at vise sit smukke ansigt, og hvis du er på jagt efter en lækker cykel til at nyde det gode vejr, så er den nye Centurion Dark Image E klar til at tage dig med på tur.

Ja, det er lige meget, om det er polerede cykelstier eller det grovere terræn – den æder det hele.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den seje elcykel.

SE MERE HOS CENTURION

Centurion Dark Image

En altmulig-cykel til alle behov

Du kunne da sagtens have garagen fyldt med cykler skræddersyet til dine specifikke behov. Med en Centurion Dark Image E kan du nøjes med en enkelt jernhest i stalden.

Centurion har nemlig lavet seje cykler siden 1980'erne, og al den erfaring har de udnyttet til at kombinere et sporty design med præstationsdygtige komponenter og en utrolig alsidighed, så du får en samlet pakke, der kan forkæle selv den mest kræsne cyklist.

Centurion Dark Image E er for eksempel udstyret med en Provomec baghjulsmotor på 250 W, der giver et behageligt skub på cykelturene, og du kan vælge mellem et batteri på 374 Wh og en rækkevidde på 80 kilometer eller banke rækkevidden op på 100 kilometer med et 460 Wh batteri.

Det er da vist mere end rigeligt til at klare dit daglige pendleri. Her kan du så også få det fulde overblik på det minimalistiske display med basal info, mens du endda kan forbinde mobilen via Bluetooth og gå endnu mere i dybden med dataen i en app til iOS eller Android.

Det betyder altså, at du har en virkelig robust cykel til hverdagsbrug, men den kan også sagtens give dig et kæmpe smil i krydderen, hvis du vil have en tur i det vildere terræn.

SE MERE HOS CENTURION

Centurion Dark Image

Klar til gravel-ræs

Det er klart, at dit daglige behov for at komme til og fra arbejde, skole, fritidsinteresser og alt muligt andet bare skal køre derudaf. Og det sørger Centurion Dark Image E for at gøre, for den er virkelig solidt bygget og dermed ekstremt pålidelighed. Hvis cyklen er dit primære transportmiddel, så er pålideligheden jo temmelig vigtig.

Men den er også klar til at hygge sig på de grovere ture.

Cyklen er nemlig velsignet med udvendige gear, der sammen med elmotoren gør det til en ren fornøjelse at pløje gennem landskabet. Så er der så også lige brede Panaracer GravelKing SK gravel-dæk, der med aggressive knopper og punkterbeskyttelse giver et godt greb på grus og andre nederdrægtige underlag.

Og bare rolig, dækkene er designet så de leverer minimal støj, når du vender tilbage til asfalten.

Når du lægger den samlede pakke sammen, så er Centurion Dark Image E den perfekte cykel til hverdags- og fritidsbrug, og det er ret fedt, at du kan få så kompetent en allround-cykel til at dække alle dine behov for tohjulet transport.

SE MERE HOS CENTURION

Centurion Dark Image


Se andre seje sager om: ,