Kan du huske McLaren F1? Mellem 1992 og 1998 blev der produceret 106 eksemplarer af den rendyrkede superbil, og den er siden da blevet noget af et ikon.

Gordon Murray, der designede den originale McLaren F1, er nu tilbage med sin egen version af en moderne udgave af den 31 år gamle superbil, og så kan det da godt være, at den har fået det lidt sexede navn GMA T.50, men bilen er alt andet.

Som med McLaren F1 er der fokuseret på at fjerne alt unødvendigt og stille skarpt på det essentielle, men her er der bare tale om teknologi, som ikke var tilgængelig for 31 år siden. Det betyder, at GMA T.50 er velsignet med en 4,0 liters V12-motor fra Cosworth med 670 hestekræfter, mens der også er ufatteligt meget teknik hentet direkte fra Formel 1.

Og hvad så med fordelingen af sæder? Præcis som i McLaren F1 sidder føreren i midten med to passageren på siderne. Hey, ham der styrer sidder bare i midten.

Så er der prisskiltet. Du skal af med lige knap 20 millioner kroner – uden afgifter eller andet – og der bliver kun lavet 100 eksemplarer. Det her er en bil for kendere med guld i lommerne.

Herunder kan du følge med, når Top Gear sparker dæk på den mega fede bil.