Yessir, Bond-film nummer 25 er på vej, og det bliver med Daniel Craig i rollen som den britiske agent med licens til at dræbe. Men hvad skal han så køre i? Det bliver selvfølgelig en Aston Martin, og her havde de fleste så spekuleret i, at det ville blive en Aston Martin Rapide E, der altså er en elbil.

Det bliver det bare ikke. Som du ser på Aston Martins Facebook-opslag herunder, så har de valgt at gå deres egen vej med den nye Bond-bil, for Daniel Craig får såmænd lov til at køre den imponerende Aston Martin Valhalla. Det skriver de i hvert fald selv. Aston Martin meddeler desuden, at de ikoniske DB5- og V8-modeller får en rolle i filmen.

NEWS: Aston Martin DB5, Aston Martin V8 and Aston Martin Valhalla will star in Bond 25, the latest instalment in the James Bond 007 franchise.

Gepostet von Aston Martin am Donnerstag, 20. Juni 2019

Selvom der endnu ikke er konkrete specs på Aston Martin Valhalla, så er det allerede nu kommet frem at den kommende superbil bliver udstyret med teknik direkte fra Formel 1. Og den bliver helt sikkert velsignet med en voldsom motor. Herunder ser du et par skud af bilen.

Aston Martin afslører James Bonds nye bil

Aston Martin afslører James Bonds nye bil


Se andre seje sager om: , ,