Fornemmelsen af at sætte sig bag rattet i sin nye bil er og bliver et særligt øjeblik i enhver mands liv. Vejen dertil kan imidlertid synes lang og fyldt med overvejelser. Hos ViaBiler får du hjælp til at gøre det helt rigtige brugtbilskøb.

For mange er en af de vigtigste faktorer, ved valget af en ny bil, selvfølgelig prisen, der for alvor kan sætte begrænsninger for bilkøbet. Behøver din næste bil ikke være fabriksny, kan drømmebilen hurtigere være inde for rækkevidde.

Brugt er ikke slidt

Fordi vi danskere i dag skifter bilen ud hyppigere – eksempelvis efter leasing – end tidligere, findes der mange brugte biler i super god stand på markedet. Hos ViaBiler oplever de stor interesse for de gode brugte biler, der i mange tilfælde stadig giver køberen meget bil for pengene.

“Selv om bilen er brugt, kan det i den grad være en fordelagtig beslutning ikke at vælge en fabriksny bil. For det første er det økonomisk mere overkommeligt med en brugt bil, og samtidig er rammerne lidt større for at finde den perfekte model,” forklarer Alexander Skaarup, salgschef, Via Biler Ford, Amager

Han slår desuden fast, at man trygt kan købe en brugt bil, der er grundigt gennemtjekket af fagmænd.” Alle vores brugte biler bliver tjekket af erfarne mekanikere og bliver desuden klargjort efter alle kunstens regler – både mekanisk og kosmetisk, så de fremstår næsten som nye.”

Garanti og reklamationsret

Det kan godt betale sig at købe din næste brugte bil hos en stor forhandler som netop ViaBiler – frem for hos en privat sælger. ViaBiler tilbyder eksempelvis et bredt udvalg af brugte biler med 24 måneders reklamationsret og fuld garanti de første 6 måneder.

Overvej derfor, om din næste drømmebil er en god, brugt bil med mange kilometers køreglæde tilbage i sig.