Den originale Gangster-slæde er nu på markedet. Spørgsmålet er, om du er Gangster nok til at eje den og i så fald, om du har nok skejser.

Al Capones skudsikre Cadillac er nemlig lige kommet til salg hos bilforhandleren Celebritycars i Las Vegas i USA, men med et køligt prisskilt på 1 million dollars – som svarer til sådan cirkus 6,8 millioner danske kroner – er det altså ikke en billig fornøjelse. Og det bliver bare ekstra pebret, hvis du vil have plader på bilen. Okay, de fleste vil nok vælge at udstille den berømte bil.

Der er nemlig tale om en Cadillac Town Sedan fra 1928, så selvom den 92 år gamle Caddi er restaureret til at stå i tiptop-form, har den altså nogle år på bagen. Til gengæld er historien både fantastisk og unik.

I videoen herunder får du et nærmere kig på Al Capones Cadillac.

Lignede en politibil

Den sorte og grønne lakering på bilen er slet ikke tilfældig. I 1920’erne havde politiet i Chicago nemlig modtaget 85 eksemplarer af Cadillacs Town Sedan med netop dette udseende, så for at blende ind i mængden besluttede Al Capone sig for at få en slæde magen til strissernes.

Han udskiftede så lige de fesne ruder med tykke, pansrede ruder og ekstra stålplader på karosseriet, så resultatet blev en skudsikker bil, der kunne transportere ham rundt på gaderne i Chicago i fred og ro.

Nu kan bilen altså blive din.


Se andre seje sager om: