Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er dyrt at have bil.

Sådan tænker de fleste nok, men i virkeligheden kan det være en rigtig god investering. Hvis du altså har den rigtige bil.

Historisk har det nemlig vist sig at være særdeles gunstigt med investeringsbiler, fordi afkastet simpelthen er blevet mere tiltalende, værdiudviklingen påvirkes ikke af opture og nedture i verdensøkonomien og biler kan som aktier eller andre aktiver ikke gå konkurs.

Her er det vigtigt at kigge på mærke, model, årgang og eventuelt hvilken historisk milepæl den specifikke bil eller model har haft for bilhistorien. Jo mere speciel desto bedre.

Men du behøver ikke selv sætte dig ind i den komplicerede verden, for hos Aros Leasing er de specialister i at finde den rigtige bil, og de har stor erfaring med det væld af faktorer, som spiller ind, når det gælder udvælgelsen af investeringsbiler.

De står klar til at hjælpe dig ind i en ny verden med investering i biler, hvor du kan drage nytte af deres ekspertise og store netværk af private- og erhvervssælgere- samt købere.

Og hey, så er det jo ret fedt at investere i biler, for så har du samtidig noget lækkert at kigge på i garagen. Biler er jo noget mere sexede end aktier.

Mulighederne kan du kigge nærmere på herunder, hvor der er fire fede biler, som er oplagte emner til at stige i pris fremadrettet og dermed være et bud på fremtidige investeringer.

Aros Leasing investerings biler

Lamborghini Aventador LP 720-4 50° Anniversario

Denne specialmodel fra Lamborghini blev præsenterede i 2013 på Shanghai Auto Show, og med kun 100 fremstillede eksemplarer er der er tale om en af de mest eksklusive modeller i lamborghinis historie med en unik lakering kaldet Giallo Maggio – her betyder Maggio maj på italiensk.

Lamborghini Aventador LP 720-4 50° Anniversario er 50% mere aerodynamisk og leverer endda også 50% mere downforce end den normale Aventador LP 700-4 takket være redesignet front og bagende.

Det er kræs for de 720 hestekræfter fra V12-sugemotoren, der ordner 0-100 km/t på 2,9 sekunder og leverer en topfart på 350 km/t.

Aros Leasing investerings biler

Porsche 911 GT3 Touring Manuel

Den manuelle gearkasse leverer ægte køreglæde, og den kan du virkelig presse meget sjov ud af med en 4,0 liters 6 cylindret boxermotor med 502 hestekræfter, der kan tage 9.000 omdrejninger og klarer 0-100 km/t på 3,9 sekunder.

Det er vilde præstationer i et design, der stadig er tro mod det gennemførte 911-design.

Det er en rigtig kører-bil med motoren bagi og ingen bagsæder, hvor der til gengæld er kælet for det hele på forreste række.

Aros Leasing investerings biler

Ferrari SF90 stradale

Med hele 3 integrerede elektriske motorer og en V8 turbomotor presser Ferrari SF90 stradale effekten helt op på 1.000 hestekræfter, og her er det elektrisk firehjulstræk med til at ondulere 0-100 km/t på 2,5 sekunder.

Det er også den første PHEV fra Ferrari, hvilket banker eksklusiviteten helt i top.

Bilen er udviklet med aktiv aerodynamik hentet fra DRS systemet i Formel 1, og ved 250 km/t kan SF90 stradale generere hele 390 kilo downforce. Ifølge Ferrari er der tale om en ny æra for deres biler, som ligger i samme klasse som 288 GTO, F40 og LaFerrari.

Aros Leasing investerings biler

Ford GT40 SHELBY 50th Anniversary Le Mans Edition

Historikken er ikke til at tage fejl af med denne originale 50 års anniversary tribute fra Shelby af den legendariske GT40 Le Mans bil fra 1966, hvor den snuppede sejren foran Ferrari.

Der blev produceret 20 tribute biler, som er udstyret med tre ting, som ikke er som på den originale Le Mans bil. Dette inkluderer opgraderede Wilwood bremser, Bilstein affjedring og aircondition.

Og så er der motoren, som er den Shelby-byggede version af Fords 427 FE V8 racermotor, som blev brugt i vinderbilen i 1966.  I dag leverer Ford GT40 SHELBY 50th Anniversary Le Mans Edition 608 hestekræfter, og bilen er fuldendt med autentisk interiør fra den originale Le Mans bil i 1966.


Se andre seje sager om: , , ,