I en verden, hvor det ikke bare er nok at have den største yacht i havnen, gælder det virkelig om at skille sig ud fra alle de andre blærerøve på vandet.

Det ved de bedre end nogen anden hos Lazzarini Design, der er eksperter i at finde på ekstreme designs til superyachts, hvilket de tidligere har bevist med deres Avanguardia yacht, som minder lidt om en svane, og deres Sovrano yacht med to helikopterlandingspladser.

Nu er de så klar med endnu et skørt koncept.

Den nye Lazzarini Colossea imponerer nemlig med sin størrelse på hele 699 fod – oversat til landkrabbesprog er det 213 meter – hvilket vil gøre den til verdens længste superyacht, og det er jo vildt nok i sig selv. Så er der selvfølgelig også al den luksus, du kan forvente.

Men den største feature er uden tvivl det indbyggede luftskib. Det måler 347 fod med en opbygning af kulfiber, og det kan du så bruge som kommandobro til selve skibet, eller du kan løsrive det og tage på opdagelse i skyerne.

Luftskibet hedder i øvrigt Norge 2.0, hvilket er en direkte reference til det første luftskib til at udforske Nordpolen i 1926 med Roald Amundsen i spidsen.

Nå, men du får et nærmere kig på herligheden i videoen herunder.

Selvom det er dekadent som ind i helvede, kunne det da være meget fedt, hvis det en dag blev bygget. På deres egen hjemmeside sender Lazzarini Design faktisk en kæk besked afsted til Elon Musk om, at han bare kan kontakte dem, så de har allerede en rigmand i sigte til at stå for finansieringen.


Se andre seje sager om: , ,