ARTIKLEN ER OPDATERET

En superyacht er jo de riges legetøj, og når du er en af verdens rigeste mænd, skal du selvfølgelig også cruise rundt i noget seriøst legetøj.

Derfor kunne vi også berette, at Bill Gates efter sigende skulle have investeret i en af de vanvittigste skuder på havene. Den hedder Sinot Aqua, og den er pænt vild, som du får en smag på i videoen herunder.

Det viser sig så bare, at historien ikke er sand. Altså, den imponerende superyacht er et reelt koncept, men Bill Gates har ikke bestilt den. Det kan han jo stadig nå, men altså ikke i denne omgang. Det skriver Sinot selv på deres hjemmeside LIGE HER.

Vi beklager, at vi troede på denne historie. Som flere andre danske medier, er vi simpelthen blevet narret.

Miljøvenlig potensforlænger

Med en længde på 367 fod og luksus som et vandfald og en eksklusiv udsigtspost foran i skibet, er det også en absurd potensforlænger.

Men det er ikke en miljøsviner. Sinot Aqua er nemlig udstyret med brændselsceller og brintteknologi, der konverterer flydende brint til elektricitet med ganske almindeligt H2O som eneste affaldsprodukt. Ja, det er vand, og det er da organisk, økologisk og hvad klimatosserne nu ellers kalder det.


Se andre seje sager om: , ,