Selvom du er typen, der ikke er bange for selv at rode med bilen, så kan der jo godt være brug for ekstra hjælp.

Og det får du med den her klub.

Det er nemlig i bund og grund en online-læringsplatform med alt, hvad du skal bruge for at reparere din bil.

Her finder du blandt andet over 3.000 videovejledninger med gode råd om udskiftning af dele, mens du også kan lære om din bils designfunktioner og finde professionelle manualer eller stille spørgsmål om specifikke problemer til et hold af specialister.

Det betyder altså, at du er godt dækket ind med viden til at holde bilen kørende med online service AUTODOC CLUB

Der er selvfølgelig råd og tricks til langt de fleste mærker som:

VW, Peugeot, Toyota, Ford, Opel, Citroën, Audi, Skoda, Mercedes-Benz, Fiat, Suzuki, BMW, Volvo, Renault, Hyundai, SEAT, KIA og Mazda.

Som en ekstra krølle på halen kan du også føre dagbog over din bil med dato og kilometerstand ved reparationerne, hvilke dele der er udskiftet og meget mere.

Så kan du hele tiden følge med i din bils historik.

Masser af manualer

Det er lige meget, hvilken bil du futter rundt i, for her du finder manualer til den, og du kan søge efter lige netop din bil og dens skavanker på siden.

Så er det klart, at du selv lige skal tilsætte lidt teknisk snilde til selve reparationen.

Men med over 3.000 videovejledninger, hvor du får præcise anvisninger til reparationer, og professionelle manualer til alt hvad, hvordan du skifter et tændrør til et håndbremsekabel, er du vist ret godt dækket ind. I de enkelte manualer får du også anvist det nødvendige værktøj, reservedele og en trin-for-trin guide til at komme sikkert i mål.

Det er så selve reparationerne, men du kan også finde smarte lifehacks på siden, følge med i bloggen for at spotte nye tendenser eller få forbindelse til ligesindede i forummet.

Det kan også være, at du bare er nysgerrig efter at finde ud af, hvilke funktioner din bil egentlig er udstyret med. Det får du her, hvor alle din bils designfunktioner er forklaret. Det kan jo være, der er noget, du har overset, og på den måde udnytter du din bils fulde potentiale.

Der er altså masser af muligheder.