Hvis du endelig skal lette røven fra sofaen og gøre noget, kan du vel lige så godt også gøre det ordentligt. Og det må man sige, Thomas Mygind Christensen har gjort. I videoen herunder får du et nærmere kig på hans vanvittigt gennemførte sæbekassebil, der jo næsten er så blæret, at det er en skam overhovedet at kalde det en sæbekassebil.

Det tog ham også 500 timer at bygge den, og på det simple spørgsmål om, hvorfor han har kastet sig ud i projektet, så svarer han lige så simpelt:

”Hvad er kreativitet og hvorfor har jeg brugt over 500 timer på at bygge en sæbekassebil?” Det spørgsmål stillede jeg ofte mig selv en sen aften i skuret. Det spørgsmål jeg oftest bliver stillet af andre er “Hvad skal du bruge den til?” Svaret på begge er nok “Jeg har ingen anelse”.

Men ved du hvad, det er sindssygt fedt, at der findes folk som Thomas derude.


Se andre seje sager om: ,