Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk Når man har 200 år på bagen inden for fremstilling af whisky, er der god grund til at fejre det med pomp og pragt, og …
Læs mereAf Peter Frøkjær / Mandesager.dk Når man har 200 år på bagen inden for fremstilling af whisky, er der god grund til at fejre det med pomp og pragt, og …
Læs mereAf Peter Frøkjær / Mandesager.dk I sidste uge var jeg så heldig at være med til et pænt eksklusivt arrangement. The Macallan og Bentley havde nemlig inviteret til frokost, hvor …
Læs mereAf Peter Frøkjær / Mandesager.dk Den verdensberømte danske Michelinrestaurant Alchemist har siden 2020 disket op med sanseoplevelser ud over det sædvanlige, og nu skruer de lige et ekstra hak op …
Læs mereDet kan da godt være, at du aldrig kommer til at køre i en superbil, men derfor er det stadig en yderst fascinerende maskine. Det samme gælder for den sjældne …
Læs mereDet kan da godt være, at Coronavirus hærger kloden og Danmark er sat på lockdown, men der skal stadig være plads til et godt glas whisky. Især i dag d. …
Læs mereSiden 1824 har The Macallan forkælet whisky-aficionados med nogle af verdens mest eksklusive dråber. Det giver dem næsten 200 års ekspertise i destilleringens fine kunst, og al den erfaring samler …
Læs mere