Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er mega frustrerende, når internettet derhjemme ikke kører, som det skal. Heldigvis er fremtidens teknologi her nu, så dit internet får superkræfter, og det åbner op for en masse muligheder.

Løsningen hedder 5G, og her arbejder Telia på at skabe Danmarks bedste 5G-netværk, så du er godt dækket ind. Ved at trykke lige her kan du lynhurtigt tjekke, om du kan få hurtigt 5G-internet, og så er du ellers i gang med fremtidens forbindelse – endda uden irriterende teknikerbesøg eller gravearbejde.

Det er nemlig ekstremt nemt at komme i gang med en ultrahurtig 5G-forbindelse, og her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor det giver pokkers god mening at vælge 5G som internetløsning derhjemme.

SE MERE OM 5G INTERNET HER

Kap kablerne - 5G giver perfekt internet i hjemmet

Hurtigt, stabilt og mega nemt

Gem du bare sølvpapirshatten væk. 5G er ikke farligt. Der er simpelthen bare tale om 5. generation af det mobile netværk, som bygger videre på de fremragende egenskaber fra 3G og 4G, og hvis du kan huske, hvor stort et spring det var at gå fra en “gammel” generation til den nye, så kan du godt begynde at glæde dig.

5G er simpelthen bare ultrahurtigt, mens det også holder din forbindelse endnu mere stabil. Jeps, så kører internet-maskineriet som smurt i olie, og 5G bliver hele tiden bedre og hurtigere i takt med, at netværket udbygges og bliver mere tilgængeligt – faktisk kan 5G flere steder slå fiber ved at levere hastigheder et godt stykke over 1.200 Mbit/s.

Og det er mega nemt at komme i gang. Ved at trykke lige her kan du indtaste din adresse og se om den er dækket samt hvilken hastighed du kan få. Herefter modtager du et SIM-kort og en 5G-router, og så er du faktisk klar til at rykke. Ingen teknikerbesøg eller gravearbejde. Den trådløse router fungerer præcis som din gamle af slagsen, så i praksis mærker du ingen forskel.

Okay, det gør du så alligevel, når hele familien fyrer op for internetforbruget, for 5G-forbindelsen er ultrahurtig og ultrastabil og kan sagtens klare mor og fars streaming-hygge på sofaen, mens ungerne gamer på værelserne. Faktisk bliver der mere overskud til hygge, for uden hak i forbindelsen er der jo heller ingen kortslutninger og raserianfald fra ungerne.

Det er også noget, du kan mærke, hvis du arbejder hjemme. Ingen frustrerende onlinemøder der pludselig står stille med en frosset skærm. Du kan arbejde mere effektivt og få to-do-listen klaret, så der er mere overskud til andre ting.

Så er det jo bare ekstra fedt, at 5G-modemmet er lige til at rykke med på farten, så der også er godt internet i sommerhuset.

Når du lægger det hele sammen, er der bare så mange fordele ved at kappe kablerne og give dit hjemmeinternet frihed med en 5G-forbindelse.

Så er der da én ting mindre at bekymre sig om.

SE MERE OM 5G INTERNET HER


Se andre seje sager om: ,