Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Der er heftig kamp om pladsen på din arm, for der er altså mange lækre ure derude.

Nu er Tissot så klar med endnu et stærkt bud på dit næste ur, for de har lige lanceret det nye Seastar 1000 40mm, der lægger sig lige imellem de to øvrige varianter i Seastar-kollektionen med 36mm og 45,5mm urkasser.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den nye lækkerbisken, og først får du lige en video af herligheden.

SE MERE HOS TISSOT

Stolte traditioner med moderne design

Schweiziske Tissot har produceret ure siden 1853, så med 170 år på bagen har de altså meget godt styr på, hvordan man banker et lækkert ur sammen.

Det har de i forvejen bevist med deres Seastar-kollektion, og den nye model fortsætter traditionen.

Uret hedder helt officielt Seastar 1000 40mm, og her betyder betegnelsen 1000, at det kan klare det enorme tryk på 30 ATM, der hærger hele 1000 fod under havets overflade. Så kan det da godt være, at du aldrig kommer så langt ned, men det er da fedt at vide, at uret kan holde til det.

Det hårdføre design skyldes, at urkassen på 40mm er lavet af solidt 317L rustfrit stål, der så samtidig er beskyttet af safirglas til at holde ridser langt væk fra uret. Og så der er selvfølgelig også en roterende krans til den præcise tidtagning.

Her får du så et schweizisk kvartsurværk til at drive det hele, og det er både præcist og nemt at vedligeholde.

Det fede ved den nye model er urkassens størrelse på 40mm, for den passer perfekt til de fleste håndled, hvis varianten på 45,5mm er lige stor nok eller den mindste på 36mm skulle være for klejn. Her rammer vi lige sweetspottet.

SE MERE HOS TISSOT

Tissot Seastar

Overraskende lavt prisskilt

Når du lægger det hele sammen, ligner det nye Seastar 1000 40mm noget, der godt kunne kræve en ordentlig luns af dine surt tjente skillinger.

Designet er jo knivskarpt med et minimalistisk og moderne snit, og det er skruet sammen af solide materialer, der kan holde til de helt dybe dyk eller bare en hård hverdag på din arm. Ja, det er faktisk et tidløst ur, der både kan modstå et liv med mange tæsk og desuden ikke bliver umoderne.

Men prisskiltet tømmer ikke dine lommer.

Det findes nemlig i tre varianter, hvor du skal slippe 3.695 kroner for modellen med sort urskive og gummirem, 3.795 kroner for modellen med sort urskive og lænke og det samme beløb for modellen med blå urskive og lænke.

Det er egentlig ret vildt, at du kan få så meget kvalitet på armen for så få penge.

Og her kan du så lynhurtigt skifte urremmen efter behov med Tissots eget system, så du på få sekunder ændrer urets look, når du har lyst.

Det nye Tissot Seastar 1000 40mm er på gaden nu.

SE MERE HOS TISSOT

Tissot Seastar


Se andre seje sager om: