Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Når det skal være lækkert, skal det være TAG Heuer. Sådan har det været siden 1860, da det schweiziske urbrand blev grundlagt, og sådan er det også i dag.

Og hvis du leder efter et smartwatch lidt udover det sædvanlige, så er det nye TAG Heuer Calibre E4 en rigtig lækkerbisken til armen, for det kombinerer det gennemførte håndværk med moderne funktioner.

Her i artiklen kigger vi nærmere på TAG Heuers nye smartwatch, der forhandles eksklusivt i Danmark af Bucherer, og vi starter lige med en video, der giver det forkromede overblik.

SE MERE HOS TAG HEUER

Klassisk stil med digital smarthed

Der er masser af muligheder derude for at få et smartwatch på armen, men ingen af dem oser lige så meget af stil som det nye TAG Heuer Calibre E4. Det er 4. generation af smarte ure fra TAG Heuer, der lancerede første version tilbage i 2015, og de har virkelig styr på stilen.

Det betyder, at du kan vælge en model med en 42 millimeter urkasse af rustfrit stål og et OLED display på 1,28 tommer eller gå op i 45 millimeter med et OLED display på 1,39 tommer, hvis håndleddet kan bære det. Her er den største version så også forsynet med en keramisk urkrans, der virkelig ser blæret ud, mens du også kan få den med en urkasse af titanium.

Lige meget, hvilken model du springer på, så er der ultra holdbart safirglas til at beskytte uret og en lynhurtig Qualcomm Snapdragon 4100+ processor til at drive værket.

Og selve designet sidder bare lige i skabet, for TAG Heuer har benyttet hele deres erfaring med analoge ure i det nye smartwatch, så den gennemførte stil går igen. Ja, medmindre du ved det, så er det svært lige at spotte, at der er tale om et smartwatch, og det er ret fedt, at du ikke behøver gå på kompromis med designet, når du vil have smarte funktioner.

Men det er et smartwatch, og endda et virkelig stærkt et af slagsen.

SE MERE HOS TAG HEUER

TAG Heuer Connected

Alt hvad du forventer af et smartwatch

Nu køber du jo ikke et smartwatch, fordi du vil nøjes med at aflæse tiden. Og her er TAG Heuer Calibre E4 en fremragende wingman – både til tiden og alt det andet digitale lir.

Uret benytter sig af en tweaket udgave af Wear OS, hvor TAG Heuer har forfinet hele måden, du navigerer rundt i menuerne, mens der også er en stor krone til at gøre det let at betjene. Og der er masser af funktioner at betjene.

Du får nemlig hele hurlumhejet af smartwatch-funktioner, der følger med Wear OS, og her har TAG Heuer lagt et særligt fokus på sundhed og træning.

Uret er således forsynet med et hav af sensorer med pulsmåling, accelerometer, gyroskop, barometer og NFC til at kommunikere med andre enheder, og det giver virkelig mulighed for at få det fulde overblik over dit helbred og tracke din fremgang, når du giver den maks gas med træningen.

Her er det så også ret fedt, at TAG Heuer har smidt en digital udgave af en personlig træner ind i sports-appen, så du bliver guidet gennem træningerne og endda kan skræddersy dine helt egne træningspas. Det giver altså optimale betingelser for at blive sundere, og hvis det ikke skulle lykkedes, så er det i hvert fald ikke urets skyld.

Når du lægger det hele sammen med det ekstremt skarpe design og vældet af smarte funktioner, der nu engang følger med et smartwatch, så har du altså et mega lækkert ur til armen. Og bare rolig, personalet hos den eksklusive danske forhandler Bucherer sørger selvfølgelig for at hjælpe dig med alle urets funktioner.

Så gør det jo ikke så meget, at der er masser af prestige med TAG Heuers logo, så uret gør det lige så godt i træningscentret, som til de vigtige forretningsmøder.

SE MERE HOS TAG HEUER

TAG Heuer Connected


Se andre seje sager om: , ,