Panerai forkæler ur-aficionados verden over med deres voldsomt fede luksusure, og nu er de klar med en vild nyhed.

Den italienske ur-producent har nemlig slået sig sammen med det tyske tuning-firma Brabus, der specialiserer sig i at pimpe de bedste biler fra Mercedes-Benz. Det er et samarbejde, der oser af testosteron, og det ses tydeligt på resultatet, som er en heftig version af Panerais ikoniske ur Submersible.

Selvom Brabus primært beskæftiger sig med at tune nogen af de vildeste superbiler i verden, så har de også heftig erfaring med at tune både. Det nye ur er faktisk lavet med udgangspunkt i deres sindssyge båd Shadow 900 Black Ops, og det giver jo meget god mening, når nu Panerais Submersible netop er et dykkerur.

Det nye ur har taget 3 år at udvikle og er Panerais mest aggressive ur til dato med en 47 mm stor Carbontech urkasse, som giver dig frit udsyn til at se urværket gøre sit arbejde. Hele uret har fået en ordentlig omgang tysk tuning. Det er stærkt.

Uret produceres kun i 100 eksemplarer, så får du fingrene i et af urene, bliver du en del af en ekstremt eksklusiv klub.

Nå ja, vi mangler da vist at nævne prisen, som selvfølgelig er i den pebrede ende, for du skal nemlig slippe 293.000 danske kroner.

Se flere fede ure fra Panerai LIGE HER

Tjek uret ud i videoen herunder.