Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det går hurtigt i modens verden. Det ved de hos Tommy Hilfiger, der har været med i gamet siden 1985, og nu sætter de fut under den klassiske og moderne stil med deres nye ur-samarbejde med den lynhurtige sprinter Paulo Andre.

Her i artiklen kigger vi nærmere på samarbejdet.

Sportsure med klassisk amerikansk stil

Du kender temmeligt sikkert Tommy Hilfiger fra den karakteristiske røde, hvide og blå signatur, og med en stærk arv indenfor sportsverdenen, er innovation, kvalitet og autentisk stil essensen af hele brandet.

Derfor er samarbejdet med Paulo Andre også lige til højreskøjten.

“Jeg har altid elsket den klassiske amerikanske cool stil i Tommy Hilfigers ure og smykker,” siger Paulo Andre og fortsætter:

“For mig som sprinter er et splitsekund en evighed. Det kan betyde kvalifikation, at komme i finalen eller vinde en medalje. Jeg husker, at i begyndelsen af min karriere kvalificerede jeg mig til en national konkurrence på grund af en forskel på kun to tiendedele af et sekund. Dette øjeblik var afgørende for mig for at fortsætte med at dyrke atletik”.

Og det er netop det store fokus på selv den mindste detalje, der er prikken over i’et for den brasilianske sprinter, der både har vundet verdensmesterskabet i 100 meter stafet og guld ved de Sydamerikanske mesterskaber i år.

Som ambassadør for Tommy Hilfigers ure, er Paulo Andre med til at fremhæve den nye kollektion, der kombinerer klassiske og rene linjer med modige og iøjnefaldende farver, og der er noget for enhver smag med dristige sportsure og sofistikerede klassikere.

Fælles for det hele er fokus på detaljer og kvalitetsmaterialer – og selvfølge den amerikanske stil, der gennemsyrer Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger x Paulo Andre