Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

“Takes a Licking and Keeps on Ticking”.

Sådan lød sloganet, da TIMEX begyndte at markedsføre deres hårdføre ure tilbage i 1950’erne med en række ikoniske reklamer, hvor urene virkelig fik en ordentlig omgang tæsk. Som de selvfølgelig sagtens kunne holde til.

TIMEX forener nemlig klassisk håndværk med moderne teknologi, så du får et ur på armen, der snildt kan overleve selv den mest ekstreme hverdag.

TIMEX

Fra lommeure til armbåndsure

Det hele startede tilbage i 1854, da TIMEX begyndte at producere lommeure i byen Waterbury i den amerikanske stat Connecticut. Dengang var Connecticut kendt som USA’s svar på Schweiz, fordi det simpelthen var centrum for hele den amerikanske urindustri.

For 169 år siden var lommeure forbeholdt de rige, men det lavede TIMEX om på ved at producere høj kvalitet til overkommelige priser, så den almindelige borger også kunne holde styr på tiden.

Og det er præcis de samme dyder, der gør sig gældende den dag i dag i sortimentet fra TIMEX.

De begyndte for alvor at banke gang i produktionen af armbåndsure i starten af det 20. århundrede og her i starten af det 21. århundrede er TIMEX kendt over hele verden for det klassiske håndværk, der startede det hele.

Selvfølgelig krydret med den nyeste teknologi, for det handler jo om at følge med tiden – især for et ur-brand.

TIMEX

Det officielle UFC-ur

I kampsport er timing alt, så derfor er TIMEX og UFC det perfekte makkerpar. Begge brands oser nemlig af holdbarhed, modstandskraft og præcision, så det er virkelig det bedste fra begge verdener, der har slået kræfterne sammen.

Her laver TIMEX så udover deres normale sortiment også en række specielle UFC-ure, mens de også er officielle sponsor for nogle af de største kæmpere.

De har for eksempel allieret sig med den meget karakteristiske kæmper Sean O’Malley, der er UFC-mester i bantamvægt, og det har blandt andet kastet en kampagne om at spilde sin tid af sig.

Altså, ikke sådan rigtig tidsspilde, for det er med et glimt i øjet, og du kan selv se det i videoen herunder.


Se andre seje sager om: ,