Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Et ur kan sagtens ligne en million uden at koste i nærheden af det beløb. Det har danske Dissing Watches bevist siden 2018, da de to brødre Kasper og Mikkel Dissing grundlagde deres eget urmærke. Og de ved, hvad de taler om, for de har kæmpe succes med urshoppen Ditur.

Her i artiklen kigger vi nærmere på deres nyeste urserie med det rammende navn Pioneer, for det er skabt til eventyrlystne mænd der tør prøve noget nyt og gå forrest.

Dissing Pioneer er derfor banket sammen af kvalitet fra inderst til yderst, og de fordyrrende mellemled er skåret fra, så du får kram for skillingerne. Det er fedt, og lige nu får du endda 15% ekstra rabat på dit køb ved brug af rabatkoden Mandesager15 ved checkout, når du smider et Pioneer-ur i kurven LIGE HER.

Unikt design skræddersyet til din stil

Et armbåndsur er en meget personlig del af din stil og udtryk.

Derfor findes Dissing Pioneer i et væld af forskellige farver på både urkasse, skive, rem og lænker. Det betyder altså, at du kan finde en model der passer lige til din unikke personlighed, eller du kan udstyre stil-arsenalet med forskellige farvevarianter, så du kan skifte helt efter dit humør.

Det grundlæggende design er dog fælles for dem alle.

Dissing Pioneer består af en 42 mm. urskive med tachymeterkrans, som er pakket ind i 316L kirurgisk rustfrit stål og fremhævet safirglas, og udover at sikre mod ridser, betyder det stærke design også, at uret er tryktestet til 150 meter.

Hey, selvom en superbil kan køre 300 km/t, så gør du det jo sjældent. Men det er rart at vide, at uret kan holde til et ordentligt dyk, hvis det bliver nødvendigt, og i hverdagen giver det bare en ekstrem holdbarhed og overskud.

Og udover at se skarpt ud, så er uret pokkers praktisk i hverdagen. Der er nemlig to kronografer i urskiven til præcis tidtagning.

KØB HER MED RABATKODEN MANDESAGER15

Dissing Pioneer

Hybrid-urværket er hjertet

Det nytter ikke noget, at dit ur gør det godt på ydersiden, hvis det indre ikke kan følge med. Derfor har Dissing Watches udstyret deres Pioneer med et verdensberømt urværk fra Seiko.

Nærmere bekendt, så er der tale om et VK64 urværk med meca-kvarts. Hybrid-urværket giver dig det bedste fra to verdener ved at kombinere præcisionen fra kvarts med mekaniske funktioner som øjeblikkelig nulstilling af kronografen og en flydende sekundviser.

I praksis ser du det som en glat bevægelse af viserne fremfor en tikkende bevægelse, og det er bare æstetisk nydelse for øjnene.

KØB HER MED RABATKODEN MANDESAGER15

Dissing Watches nye Pioneer urserie er til mænd der går forrest

Dissing Watches har noget til enhver smag

Hvis Dissing Pioneer ikke lige kilder dig de rigtige steder, har de flere forskellige kvalitetsure til rimelige penge i sortimentet.

For eksempel kan du gå all in med dykkeruret GMT, der med et Swiss Made kvarts urværk med en 515.24H kaliber fra schweiziske Ronda og holdbarhed helt ned til 200 meter under vandoverfladen er gearet til de mest ekstreme ture.

De laver også dameure, hvis du lige skal snuppe et ur med til fruen. Så kan hun jo komme til tiden.

Der er i hvert fald masser at vælge imellem med mere end 6.000 produkter, og så er det bare ekstra lækkert med prisgaranti, 99 dages returret og dag-til-dag levering.

Du kan få det fulde overblik LIGE HER.

Dissing Pioneer


Se andre seje sager om: