Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er vist ingen hemmelighed, at vi er ret vilde med Casios G-Shock ure her på redaktionen, men vi er langt fra de eneste.

G-Shock har nemlig for længst banket sig fast som toppen af poppen indenfor hårdføre ure, og når du tænker på et ur, der kan holde til mange tæsk, dukker G-Shock automatisk op i bevidstheden.

Og så ser de skarpe ud på samme tid.

Nu er Casio så klar med den nye G-Shock Skeleton Series, som allerede er vildt populær og derfor er ret svær at få på armen.

Den nye serie er nemlig udsolgt de fleste steder, men du kan være heldig at snuppe et eksemplar hos UrKompagniet.dk, der er autoriseret guldforhandler med Danmarks største udvalg af Casio. Hvis nogen kan skaffe dig et af de eksklusive ure fra den nye Skeleton Series, så er det dem.

Du kan købe uret eller blive skrevet op til at komme forrest i køen LIGE HER.

Men hvorfor er den nye G-Shock Skeleton Series så eftertragtet? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Casios nye G-Shock Skeleton Series er ekstremt populær

Gennemsigtighed er eksklusivt

Når det handler om ure, gælder det om at finde sin egen sti.

G-Shock har siden starten af 1980'erne vist vejen for, hvordan du laver ure, der er modstandsdygtige overfor hårde stød, vibrationer og endda også centrifugalkræfter. Det skyldes det særlige design med Triple G Resist, som dækker over, at urværkets dele er ophængt på en nærmest svævende sammensætning og dermed er adskilt fra ydre påvirkninger.

Casios nye G-Shock Skeleton Series er ekstremt populær

Det giver et ur, som er stort set umuligt at ødelægge, og derfor sidder der også et G-Shock på armen af alt fra soldater til ekstremsportsudøvere og alt midtimellem, for holdbarheden er krydret med et eksternt design, der signalerer ren råstyrke.

Så hjælper det selvfølgelig også, at urene er belagt med stål eller hård resin på ydersiden, der er så godt skruet sammen, at vandtætheden er garanteret helt ned til 200 meter under havets overflade.

Og det er netop denne hårde resin, som er tweaket i den nye Skeleton Series.

G-Shock har nemlig taget en stribe velkendte G-Shock modeller og givet dem et transparent resin-design. Det gør urene unikke, mens de samtidig er forsynet med de klassiske G-Shock dyder.

Herunder ser du tre af urene i den nye Skeleton Series.

Casios nye G-Shock Skeleton Series er ekstremt populær

Casio G-Shock GA-2100

Det mest populære ur i den nye Skeleton Series giver med sit 8-kantede design et anderledes udtryk end de øvrige ure i sortimentet.

Det er så også et af de sværeste ure at få fat i, men sådan er det jo. Til gengæld kan du pryde armen med et fedt look, der er krydret med datovisning, stopur og brudsikkert mineralglas, mens du sagtens kan tage på en god snorkeltur takket være vandbeskyttelsen ned til 200 meter under havets overflade.

Det er virkelig et sprødt ur, som samlerne kræser om.

SE MERE OM URET HER

Casios nye G-Shock Skeleton Series er ekstremt populær

Casio G-Shock DW-5600

Her er vi ovre i et af de mest ikoniske og populære G-Shock ure nogensinde. Serien er fra 1987, og der er ikke sket så meget med designet gennem tiden – ja, de første G-Shock ure var firkantede og ikke runde.

Det betyder også, at det er en rigtig klassiker, som så bare har fået et fedt twist med det nye genemsigtige design.

SE MERE OM URET HER

Casios nye G-Shock Skeleton Series er ekstremt populær

Casio G-Shock GA-700

Rosinen i pølseenden er mere råt end de to øvrige, og her får du – udover den gode stil – en hel række funktioner til en heftig tur i vildmarken.

Der er således Superilluminator til at oplyse displayet, verdenstid, 5 daglige alarmer og en urkasse der beskytter imod magnetfelter.

SE MERE OM URET HER


Se andre seje sager om: ,