Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Med over 130 års erfaring er Bucherer specialister i luksus-ure med et væld af lækre mærker i sortimentet, og de er faktisk verdens største Rolex-forhandler.

Al den ekspertise er guf for ur-aficionados, og nu bliver det endnu bedre, for Bucherers tjeneste Certified Pre-Owned, der blev lanceret i 2019 og findes på 24 locations i Europa, rykker nu ind i Illum i København.

Her kan du købe brugte ure, der er autentificeret, inspiceret, serviceret og certificeret af Bucherers eksperter, mens du også kan sælge eller bytte dit eget brugte ur.

Det er ret genialt, og her i artiklen kigger vi nærmere på Bucherer Certified Pre-Owned.

SE MERE HOS BUCHERER

Bucherer PreOwned

Din sikre vej til et ægte luksus-ur

Luksus-urene er eksploderet i popularitet i de seneste år, så det kan både være en besværlig og dyr fornøjelse at få fingrene i et nyt et af slagsen. Derfor er brugtmarkedet også fulgt med, og det giver jo pokkers god mening, for urene er af så høj kvalitet, at de sagtens kan holde flere generationer – hvis de altså bliver serviceret ordentligt.

Og det er lige præcis, hvad du kan være helt sikker på, når du køber et brugt ur hos Bucherer.

I de trygge rammer hos Bucherers afdeling i Illum i København kan du nemlig få lov til at se og føle det store udvalg, som hele tiden opdateres, så det er bare med at komme forbi og snuppe én på opleveren.

Alle urene er omhyggeligt inspiceret af Bucherers eksperter, så du er 100% sikker på, at urene er originale, virker korrekt og er fri for skjulte defekter. De er forsynet med et nydesignet emblem, som garanterer, at det pågældende ur er blevet certificeret og lever op til de strengeste kvalitetsstandarder, og du får derfor også en to-års garanti med i handlen.

“Det har et kæmpe potentiale, og åbner for en helt ny mulighed for Bucherer, som kontinuerligt udvikler sig og skaber nye forretningsmodeller. Vi ønsker at redefinere markedet for brugte luksusure og tilbyde disse vidunderlige ure en platform og et miljø, som de fortjener. Bucherer repræsenterer tradition, pålidelighed, præcision og den troværdighed, der kræves for at etablere det tillidsniveau hos vores kunder, som er nødvendigt for salg af brugte ure. Vi tager ejerskab på de brugte ure, og det giver tryghed for kunden”, fastslår Claire Hansted, administrerende direktør for Bucherer i Danmark.

SE MERE HOS BUCHERER

Bucherer PreOwned

Både for eksperter og nybegyndere

Du behøver hverken være aficionado eller connaisseur for at svinge forbi Bucherer i Illum. Så længe du har en interesse for lækre ure, kan alle være med.

Men der er også plads til urnørderne, for personalet hos Bucherer har en enorm viden, som de hellere end gerne deler ud af. Så er det bare ekstra fedt, at du kan være helt sikker på, at det her er den ægte vare i perfekt stand.

Alle urene i Certified Pre-Owned er nemlig minimum 3 år gamle, og så er det lige meget, om du er på jagt efter noget lækkert fra Rolex, Panerai, Vacheron Constantin, Omega eller hvad der nu engang kilder de rigtige steder. Bucherer Certified Pre-Owned sikrer, at du kun får det bedste af det bedste på brugtmarkedet for luksus-ure.

Det er stærkt, at urenes historie får lov til at leve videre. Og så er det egentlig lige meget, om du køber, sælger eller bytter dit brugte ur til et nyt – god kvalitet går aldrig af mode, og det holder nærmest for evigt.

Bucherer Certified Pre-Owned hæver virkelig barren for eksklusive, brugte ure.

SE MERE HOS BUCHERER

Bucherer PreOwned


Se andre seje sager om: