Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Personlige gaver er næsten altid de bedste, for de viser, at du både har brugt tid og omtanke på modtageren af gaven.

Det ved de hos den danske virksomhed Trendhim, der har specialiseret sig i at forkæle mænd med ure og smykker, for de tilbyder også en personalisering af deres produkter, så du kan give en unik gave til én, du holder af. Eller til dig selv, for du skal jo også forkæles.

Her i artiklen kigger vi nærmere på mulighederne for at få personlige ure og smykker, og først får du lige en video af selve processen hos Trendhim. Yes, de ordner selv det hele fra start til slut på deres lager i Horsens.

SE MERE HOS TRENDHIM

Indgravering, indprægning og personlige print

Du har måske en personlig hilsen, navne eller en speciel dato, der knytter dig sammen med en særlig person. Sådan noget er værd at mindes og bevare, og det er lige præcis, hvad du kan gøre hos Trendhim.

Køber du for eksempel en ring, et armbånd eller et ur, kan du tilvælge en personlig indgravering, og så sørger de for at lasergravere dit produkt, så det står knivskarpt med dit personlige touch.

Det er super service, og Trendhim klarer det hele.

Det gælder også, hvis du springer på et af deres læder-produkter, for her kan du få en lækker indprægning helt efter eget ønske, så du får en unik kortholder, nøglering, urrem eller bælte. Det kunne jo for eksempel være et navn, en dato eller noget helt tredje. Du bestemmer.

Og som noget helt specielt kan du også få et personligt print på bagsiden af deres ure. Ja, det er ret fedt, for så kan du for eksempel forsyne gaven til din bedste ven med et af jeres gode minder. Et billede af dine forældre. Dine børn. Din bedre halvdel. Du leverer bare billedet, så sørger Trendhim for at få det til at spille.

Der er altså mange muligheder for at slippe fantasien løs. Kniber det alligevel med inspirationen, så har vi fundet to konkrete eksempler, og dem finder du herunder.

SE MERE HOS TRENDHIM

Trendhim personalisering af ure og ringe

Personlige titanium-ringe holder hele livet

Et godt bud på en stærk gave kunne være en ring fra Aesop Kollektion fra Lucleon By Trendhim. Her er der nemlig masser af maskuline og klassiske designs at vælge imellem, og fællesnævneren er en opbygning af solidt titanium, der er hårdt som stål, men betydeligt lettere.

Resultatet er altså ringe, der holder hele livet, og det er ret imponerende, for det er altså et hårdt liv, der følger med en placering på fingrene. Det gør dem også ideelle til at modtage en personlig indgravering, og der er frit valg – så længe den er på højest 20 tegn.

Det er ret lækkert, og titanium er jo bare et sejt materiale.

SE MERE OM AESOP KOLLEKTIONEN HER

Trendhim sætter en personlig besked på ure og smykker til mænd

Dante II urene oser af dansk design

De mest populære ure hos Trendhim er Dante II, og det skyldes især det stilrene design og den høje kvalitet – som alligevel ikke tømmer dine lommer.

Her får du udsyn til det automatiske urværk takket være den skeleterede urskive, og med ridsefrit safirglas er du sikker på, at udsigten ikke bliver forstyrret af ridser, for det er meget stærkere end almindeligt mineralglas. Du finder i øvrigt safirglas på både forside og bagside.

Der er masser af forskellige modeller at vælge imellem, og her er det bare ekstra fedt, at du kan få en personlig indgravering eller få et personligt print på bagsiden. Okay, så mister du godt nok udsigten til urværket fra bagsiden, men det går nok.

Urene er jo fede nok i sig selv, men muligheden for at gøre dem personlige er bare prikken over i’et, og de gode minder er jo værd at holde fast i hele livet.

SE MERE OM DANTE II HER

Trendhim personalisering af ure og ringe


Se andre seje sager om: