Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Trendhim sælger accessories til mænd med stor succes. Gasolins ørehænger “Masser af Succes” er faktisk den bedste måde at beskrive rejsen for den østjyske virksomhed Trendhim, for de har siden 2007 specialiseret sig i at forkæle mænd med lækre smykker og ure.

Og det har de gjort så godt, at de i dag er en af Jyllands største e-commerce forretninger.

Det er sgu godt gået, og her i artiklen kigger vi nærmere på deres unikke opskrift på succes. Først får du lige en drone-flyvning fra deres hovedkvarter i Horsens. Det er ret blæret lavet.

SE MERE HOS TRENDHIM

Højt til loftet og alligevel helt nede på jorden

Det handler om at finde sin egen stil og fokusere på de kvaliteter, som man er god til. Hos Trendhim er der skåret ind til benet, for de koncentrerer sig udelukkende om accessories til mænd. Ingen kvinder. Ikke noget med tøj eller andet gejl.

Kun accessories til mænd.

Og netop det med stilen er faktisk hele fundamentet for deres succes – både når det handler om dem selv, men også deres produkter.

Da vennerne Sebastian Gyhrs Petersen og Mikkel Falkenberg Kjær Andersen startede eventyret tilbage i 2007 ville de nemlig hjælpe danske mænd med at udtrykke sig selv med deres helt egen stil, og det var lige præcis, hvad de kunne med udvalget i webshoppen hos Trendhim. Et overflødighedshorn af fede accessories til at fintune den individuelle stil. Til at fortælle din egen historie og udtrykke essensen af de ting, der gør dig til dig.

God stil er nemlig individuel, og på samme måde har Trendhim fundet sin helt egen stil for god virksomhedskultur.

Her er glasset halvt fyldt i stedet for at være halvt tomt, og det gennemsyrer hele virksomheden, hvor den positive tilgang er fusioneret med fokus på diversitet og effektivitet. Det hjælper jo ikke noget bare at tale om tingene, for der skal handling til.

Det er lige præcis disse kerneværdier, der er opskriften på succes. I hvert fald for Trendhim, hvor der er plads til at drømme og plads til at være sig selv.

SE MERE HOS TRENDHIM

Trendhim 4

Jysk succes overtager udlandet

Som tidligere nævnt, er Trendhim en af de største e-commerce forretninger i Jylland, men kigger man snævert på webshops med accessories til mænd, er de faktisk en af verdens største spillere med salg i 27 lande over hele kloden og mere end 100.000 besøgende på platformen hver dag.

Det er voldsomt imponerende, og det hele orkestreres fra hovedkvarteret i Horsens, hvor de over 100 medarbejdere designer, markedsfører, pakker og administrerer det hele. Inklusiv deres 13 unikke in-house mærker, som faktisk står for over 75% af det totale salg.

Og det går pænt godt med salget, hvilket hele 6 Gazellepriser vidner om.

Det er virkelig fedt, at en virksomhed som Trendhim kan brage igennem i det store udland ved at være tro mod sig selv og knokle igennem. Chancen for succes er størst, når man formår at finde sin egen stil og lærer at navigere efter sit eget kompas.

SE MERE HOS TRENDHIM

Trendhim 4