Reklame for UNICEF Danmark

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Julesweatre er sjove. Jamen, sådan er det bare, og de kan få alle i Julestemning.

Derfor er vi stolte af at samarbejde med UNICEF, for de har lige lanceret deres nye Julesweater, der både indkapsler de helt fundamentale Jule-fjollerier, som sådan en sweater nu engang skal gøre, mens det faktisk også er en fremragende trøje til den kolde tid og endda er produceret så bæredygtigt som overhovedet muligt.

Ja, det er win-win-win.

Derfor er der også en perlerække af UNICEFs ambassadører, der støtter op om projektet med folk som Kasper Hjulmand, Mads Steffensen, Nikolaj Kopernikus og Rasmus Brohave i spidsen.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den sjove sweater, der kører den gode stil på flere niveauer.

KØB DIN UNICEF JULESWEATER HER

UNICEF Julesweater

Bæredygtig kvalitet

UNICEF Julesweateren er lavet af 100% økologisk bomuld, og det er både utroligt blødt og varmt. Det er også kvalitet, så du sagtens kan vaske sweateren og have den i mange år. Ja, det kan jo blive en god tradition, at du hiver din Julesweater frem hver December.

Udover den høje kvalitet, er der selvfølgelig også fokus på bæredygtighed. Klima og arbejdet for børn, der er ramt af klimaforandringerne på Jorden er jo en af UNICEFs mærkesager, så det er der selvfølgelig styr på.

Det betyder så, at den økologiske bomuld er dyrket med 91% mindre vand end konventionelt, og der er hverken benyttet kemi eller pesticider i processen, mens selve emballagen er lavet af 100% genanvendt plastik.

Julesweateren er desuden GOTS-certificeret, og i praksis betyder det, at fabrikken arbejder aktivt med bæredygtighed og de 17 verdensmål med bæredygtige materialer og hangtags. GOTS-certificeringen sikrer desuden, at der er stillet høje krav til arbejds- og miljøforholdene i hele værdikæden, og det er med til at sikre din gode samvittighed.

Det er totalt i Juleånden med at give til hinanden, og den her Julesweater er derfor den perfekte gave til en god ven eller et familiemedlem.

KØB DIN UNICEF JULESWEATER HER

UNICEF Julesweater

Hvad går pengene til?

Det er jo et godt spørgmål.

Når du køber en UNICEF Julesweater går pengene til deres arbejde for verdens mest udsatte børn.

Pengene er altså ikke øremærket til et specifikt område eller katastrofe, så i stedet kan de bruges der, hvor der er mest brug for det lige nu – som vi for eksempel så det i Afghanistan og Haiti tidligere på året.

Dog er fokus først og fremmest på de børn, som har mest brug for hjælp lige nu. Det kan for eksempel være medicin, mad, varmt tøj eller telte, til at give børn tag over hovedet i flygtningelejre.

KØB DIN UNICEF JULESWEATER HER

UNICEF Julesweater