Reklame for UNICEF Danmark.

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi er stolte af vores samarbejde med UNICEF, som netop har lanceret julens sjoveste julesweater. Det er nemlig et fedt initiativ som verdens største hjælpeorganisation for børn har igangsat. Lige præcis sådan en god sag, vi her hos Mandesager gerne vil støtte op om.

Og de har mere i godteposen, for udover julesweateren er UNICEF nu også klar med en julepyjamas, som vi kigger nærmere på her i artiklen.

KØB DIN JULEPYJAMAS HER

UNICEFs Julepyjamas er klar til Julehygge

Foto: Jule-sweaters.dk

Lad hyggen begynde

Er det ikke kun små børn, der render rundt i pyjamasser?

Nej, det er da for børn i alle aldre, og det oser bare af hygge. Den hygge kan du så lige krydre med et skud jul, for her får du en pyjamas med juledekorationer, der lige banker julestemningen et ekstra hak opad.

Det er fjollet, og det er helt perfekt til juletid.

Så er der selvfølgelig også stillet skarpt på UNICEFs fokus på klima og arbejdet for børn, der er ramt af klimaforandringerne på jorden, så julepyjamassen er selvfølgelig bæredygtigt produceret. Den er for eksempel produceret af økologiske bomuld dyrket med 91% mindre vand end konventionelt, og der er hverken benyttet kemi eller pesticider i processen, mens selve emballagen er lavet af 100% genanvendt plastik.

Julepyjamassen er desuden GOTS-certificeret, og i praksis betyder det, at fabrikken arbejder aktivt med bæredygtighed og de 17 verdensmål med bæredygtige materialer og hangtags. GOTS-certificeringen sikrer desuden, at der er stillet høje krav til arbejds- og miljøforholdene i hele værdikæden, og det er med til at sikre din gode samvittighed.

Det er god stil, og med størrelser fra XXS helt op til 4XL, kan du jo få hele familien til at hoppe med på legen.

KØB DIN JULEPYJAMAS HER

UNICEFs Julepyjamas er klar til Julehygge

Foto: Jule-sweaters.dk

HVAD GÅR PENGENE TIL?

Når du køber en UNICEF julepyjamas går pengene til deres arbejde for verdens mest udsatte børn.

Pengene er altså ikke øremærket til et specifikt område eller katastrofe, så i stedet kan de bruges der, hvor der er mest brug for det lige nu – som vi for eksempel ser i Somalia og det krigshærgede Ukraine.

Dog er fokus først og fremmest på de børn, som har mest brug for hjælp lige nu. Det kan for eksempel være medicin, mad, varmt tøj eller telte, til at give børn tag over hovedet i flygtningelejre.

KØB DIN JULEPYJAMAS HER

Foto: Mandesager.dk