Elon Musk må virkelig være en fest at brainstorme med, for han er mesteren af skøre idéer – og egentlig også en mester i at eksekvere disse idéer.

Nu er han så klar med nyeste skud på idé-stammen. Et par shorts. Ja, det er ret langt fra køretøjer.

Det hele startede som en joke, da Elon Musk i flere år har gasset med at lave et par shorts som en stikpille til de mange investorer, der har tabt enorme summer på at shorte Tesla-aktien. Altså spekuleret i, at Tesla ville miste sin værdi. Det er jo så ikke sket, for Teslas værdi er bare steget og steget og steget, så det nu er det mest værdifulde bil-brand i verden.

Nå, men nu har Tesla altså lanceret de famøse shorts. De er Tesla-røde, og bagdelen er forsynet med teksten S3XY – de fire modelnumre i Teslas sortiment, som ikke helt tilfældet har fået netop disse bogstaver.

Prisen for sådan nogle shorts er sat til 69,420 dollars – en reference til, at Elon Musk i 2018 overvejede at købe alle aktier og fjerne Tesla fra børsen, og han ville give 420 dollars per aktie. Ja, han ryster dem bare ud ad ærmet.

Nå, men du skal skynde dig, hvis du vil sikre dig et par shorts til damen, for de er mega populære. Allerede her kort efter lanceringen er der kun størrelse XL tilbage.


Se andre seje sager om: ,