Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Som den gode Barney Stinson fra “How I Met Your Mother” ville sige: “Suit Up!”

Og det er lige præcis, hvad du kan med Suit Club. Endda uden at få tømt lommerne, for de har et bredt udvalg af kvalitets jakkesæt med dansk design til yderst fair priser.

Det er opskriften på succes, for siden opstarten i 2020 er Suit Club vokset eksplosivt, og de udvikler og designer konstant sortimentet af skarpe jakkesæt.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvorfor Suit Club er et genialt koncept.

SE MERE HOS SUIT CLUB

Lave priser – høj kvalitet

Da de to venner Frederik Grove og Kaan Alici i 2020 stiftede Suit Club var målet klart: At klæde de danske mænd på med højkvalitets jakkesæt i specielle og unikke designs til en fordelagtig pris.

Og det har de danske mænd taget godt imod, for virksomheden banker bare derudaf, mens Fredrik og Kaan har tilføjet Victor Juul til teamet, så de er endnu bedre gearet til marketing, webdesign og tekniske udfordringer.

Du kan således få et 3 piece suit for kun 2.499 kroner, hvilket giver kæmpe værdi for skillingerne. Alle deres jakkesæt er nemlig produceret i nøje udvalgt stof af højeste kvalitet, mens Frederik og Kaan selv står for designet, der ifølge dem selv, gerne må skille sig lidt ud og tilføre en moderne kant.

Du får derfor et kæmpe udvalg at vælge imellem, og der er gennemførte detaljer som specielt inderfor og naturligt stretch i stoffet for at give dig endnu mere komfort. Det er unikke jakkesæt, som du kun kan få hos Suit Club.

De konkurrencedygtige priser skyldes i øvrigt, at Frederik og Kaan har skåret fordyrende mellemled fra, så den skarpe stil ikke koster ekstra.

SE MERE HOS SUIT CLUB

Suit Club

Altid med god service

Når du køber et jakkesæt hos Suit Club kommer du samtidig ind i et univers, hvor du får følelsen af at være med i et fællesskab. En klub, hvor den gode stil er i fokus.

Derfor skal du selvfølgelig også have et jakkesæt, der passer til netop dig, og det kan du let og elegant få med deres nemme størrelsesguide på hjemmesiden. Du indtaster bare din vægt, højde og kropsbygning, og så kører det.

Skulle du dog alligevel modtage et jakkesæt, der ikke sidder lige i skabet, er der selvfølgelig fri fragt og gratis retur og ombytning, mens du kan få hjælp via deres chat support 24 timer i døgnet.

Og du kan endda få personlig service i deres showroom i Aarhus, hvis du er i nærheden.

Det giver altså optimale betingelser for at blive velklædt i et stilet jakkesæt og komme med i klubben.

Hey, et jakkesæt er bare skarp stil.

SE MERE HOS SUIT CLUB

Suit Club